0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Kraamcadeau

Kraamcadeau

Wat is er leuker dan het ultieme, meest originele en onvergetelijke kraamcadeau uit te zoeken voor je kind? Als er een baby is geboren in je omgeving, dan is dat ongeveer het eerste wat je doet voordat je langsgaat. Want je komt natuurlijk niet met lege handen. De kersverse ouders ontvangen graag een leuk en met zorg uitgezocht kraamcadeau, om de kraamweek zo feestelijk mogelijk te maken. Je wilt als belangstellende natuurlijk een blijvend herinnering cadeau doen. Dus ga je op zoek naar het meest originele kraamcadeau. Bij pepita.nl ben je daarvoor aan het goede adres. Een leuk kraamcadeau is bij ons zo gevonden.

Ideeën kraamcadeau

Dan is de vraag: wat geeft je als cadeau? Kleertjes zijn natuurlijk leuk, maar misschien krijgt de kersverse baby al veel kleding. Wat denk je van sokjes met grappige opdruk of haarspeldjes als kraamcadeau? Of leuke fotolijstjes om die prachtige eerste momentjes blijvend in vast te leggen? OF een lief rompertje in een speciale verpakking als kraamcadeau? Je kunt ook een gipsafdruk van het handje of voetje geven. Dat moet de ouder dan zelf doen met de baby. Een heel leuk en speciaal kraamcadeau. Een zachte knuffel of vrolijke rammelaar doet het ook altijd erg goed als kraamcadeau. Succes gegarandeerd! Bij pepita.nl zijn ook besteksetjes te koop, doosjes voor de eerste tandjes of haarplukjes, voorleesboeken, en ga zo maar door. Een leuk kraamcadeau zoeken en vinden hoeft dus echt niet meer moeilijk te zijn!

Prijsklassen kraamcadeau

Afhankelijk van wat u kiest als kraamcadeau, zijn er tal van opties. De prijzen variëren natuurlijk. Voor een beetje kraamcadeau betaalt u al snel een paar euro, maar 50 euro voor een zwangerschapsketting bijvoorbeeld kan ook. Dan is dat niet echt een kraamcadeau, maar meer een cadeau voor de aanstaande moeder. Ook heel leuk en speciaal! Zo zijn er ook speciale voedingsarmbanden te koop. Een kraamcadeau speciaal voor de moeder dus.

Merken kraamcadeau

Met zoveel ideeën voor een leuk kraamcadeau, zijn er natuurlijk ook tal van merken. Dat kan nogal overweldigend zijn, want van welk merk kunt u het beste een kraamcadeau aanschaffen? Pepita.nl heeft de mooiste merken voor u geselecteerd. Zo weet u zeker dat uw kraamcadeau van een goed merk is en zeker in de smaal zal vallen. Pepita verkoopt de volgende merken als het gaat om een kraamcadeau:

Titanium baby

Nuby

Twingles