0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Euroknallers

Euroknallers

Het leven is al duur genoeg. En kinderen zijn zo mogelijk nog duurder. Een kind kost nu eenmaal heel veel geld. Kleding, speelgoed, sport, muziek, zwemles en later voeding enz. Een kind is zeker niet goedkoop. Dan is elke besparing heel welkom en is het verstandig op zoek te gaan naar aantrekkelijke aanbiedingen. Bij pepita.nl vindt u dergelijke aanbiedingen in de vorm van euroknallers. De naam zegt het al, producten in de webshop van een euro of soms nog niet eens een euro. Het gaat dan doorgaans om euroknallers die ook heel basic zijn en echt geen luxe. Zoals haarelastiekjes, sokjes. Geen aanslag dus op uw portemonnee, maar juist een heel welkome euroknaller. Wat is dat fijn en welkom.

Ideeën euroknallers

Wat is er allemaal te krijgen in de vorm van euroknallers? U denkt misschien dat de euroknallers dan allerlei prullaria zullen zijn, maar niets is minder waar. De euroknallers die u kunt verkrijgen via pepita.nl, zijn stuk voor stuk kwalitatief goede producten. Denkt u aan kleine sokjes voor babys met een leuke opdruk. Zoals sokjes die lijken op een ballerina of een sneakertje. Heel grappig en absolute eye-catchers! OF haarelastiekjes, altijd handig. Euroknallers zijn bijvoorbeeld ook kleerhangertjes, stopcontactbeschermers en zelfs zonneschermpjes voor in de auto. Er zit zelfs een tuitbeker tussen de euroknallers, reuzehandig. Geen geld, die euroknallers! Neem eens een kijkje in de webshop pepita.nl voor de ruime keus. U slaagt gegarandeerd met een van onze euroknallers.

Euroknallers als kraamcadeautjes

Euroknallers vormen bovendien ook een ideaal kraamcadeautje. Voor een kleine prijsje kunt u de kersverse ouders en baby heerlijk verwennen met tal van kraamcadeautjes die eigenlijk euroknallers zijn. Vul bijvoorbeeld een zelfgemaakte kraammand met allerlei euroknallers. U heeft zo een mand vol met leuke spulletjes. Kleine prijsjes, groot plezier. De euroknallers zullen beslist niet goedkoop overkomen bij de ontvangers. Zij weten niet dat het u zo weinig heeft gekost, dus dat is alleen maar fijn. Besparingen in tijden van crises zijn altijd welkom.

Merken kraamcadeau

De euroknallers in de webshop van pepita zijn allemaal van goede kwaliteit, er is niets mis mee. Ondanks de lage prijs. Of het nu voor uw eigen kind is, of juist bedoeld als kraamcadeau, de euroknallers zullen zeker scoren, daar kunt u van uitgaan. Pepita verkoopt de volgende merken als het gaat om de euroknallers: Titanium baby Nuby Twingles