0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Buikdrager

Buikdrager

Als ouder kun je heel veel baat hebben met het gebruik van een buikdrager voor je baby. Een buikdrager is een soort attribuut waarmee je zelfs een pasgeboren baby tot een veel grotere baby voor op je buik kunt vervoeren. Handig als je even ergens lange tijd gaat rondlopen en een buggy niet handig is. Of als je je simpelweg je baby graag dicht bij je draagt omdat je baby bijvoorbeeld anders heel veel huilt. In een buikdrager, de naam zegt het al, draag je je baby dicht tegen je aan, tegen je buik. Het kindje kan zijn of haar hoofdje naar voren dragen, zodat het naar voren kijkt. Meestal kan dit als het kindje wat ouder is. De baby kan ook in de buikdrager terwijl het met het hoofdje op je borst ligt. Dat is voor de buikdrager meestal de houding als het kindje nog echt heel klein is. In beide gevallen is de buikdrager een heel fijn en praktisch middel.

Uiterlijk Buikdrager

Eenmaal aangeschaft, dan is een buikdrager echt iets dat je veelvuldig en intensief gebruikt. Ideaal bijvoorbeeld om mee te nemen op vakantie, dat scheelt weer in de bagage en je kunt toch je kind vervoeren. De buikdrager wordt zoveel gebruikt, dat het ook fijn is wanneer het er toch mooi en stijlvol uitziet. Via pepita.nl kunt u een buikdrager aanschaffen die zeker heel stijlvol is en gezien mag worden. Meestal is de buikdrager donker van kleur, zoals blauw, grijs of bruin. Maar voor de liefhebber is de buikdrager ook verkrijgbaar in frisse kleuren blauw en roze. Voor ieder wat wils dus.

Prijsklassen Buikdrager

De ene buikdrager is de andere niet. ER is nogal verschil in kwaliteit, functionaliteit en stevigheid. Dat merk je ook aan de prijs van de nieuw aan te schaffen buikdrager. Er is al een buikdrager van 20 euro, wat helemaal niet duur is voor een product dat zo intensief wordt gebruikt. Maar u kunt ook een buidrager aanschaffen voor zo’n 90 euro. Een heel andere prijscategorie en dat merkt u ook aan de kwaliteit.

Merken Buikdrager

De zoektocht naar een goede buikdrager hoeft geen lange zoektocht te zijn. Bij pepita.nl slaagt u vast en zeker. Een buidrager is verkrijgbaar in verschillende materialen, soorten en maten en ook qua gewicht van het kind dat er in gedragen kan worden, is er verschil. Via pepita.nl kunt u een buikdrager aanschaffen van de volgende merken: Maxi Cosi Safety1st Childwheels Chicco Babybjorn