0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Boeken

Voorleesboeken

Onderzoek wijst uit dat voorlezen voor kinderen heel belangrijk is. Ze moeten niet alleen plaatjes zien uit een boek en op afstand verhalen horen, maar ze moeten ook echt voorgelezen worden uit voorleesboeken. Dat is heel belangrijk voor hun taalontwikkeling. Kinderen horen dan de klanken in intonatie van de woorden en zinnen uit de voorleesboeken. Zo zijn ze geprikkeld om de klanken in zich op te nemen en wakkert het de interesse aan voor het lezen en bezig zijn met taal. Voorleesboeken zijn daarom onmisbaar in welke boekenkast dan ook. Zeker in deze tijd van spelcomputers en veel televisiekijken is het klassieke voorlezen belangrijk. Bent u op zoek naar voorleesboeken om uw collectie aan te vullen? Bij pepita slaagt u vast.

Onderwerpen voorleesboeken

Pepita beschikt in het assortiment over allerlei soorten boeken, waaronder ook voorleesboeken. Verder zijn er prentenboeken van bijvoorbeeld auto’s en prinsessen. Ook zijn er plaatjesboeken waarmee je kind de benaming leert van bepaalde attributen zoals kledingstukken of dieren. Ook gaan sommige boeken over tegenstellingen, waar je kind ook veel van leert. Voorleesboeken vormen ook een belangrijk deel van het assortiment. Voorleesboeken zijn er met als onderwerp Woezel en Pip, sinterklaas- en kerstverhalen enz. Typische verhalen waar een kind graag naar luistert en waar elke kind heerlik rustig van wordt.

Waarom voorleesboeken

Wat is er fijner dan naar voorleesboeken te luisteren bij het naar bed gaan? Wat slaap je dan heerlijk en kun je heerlijk wegdromen met de verhalen uit de voorleesboeken in je achterhoofd. Niet voor niets kunnen veel kinderen jaren later de verhalen nog letterlijk na vertellen. De voorleesboeken uit de jeugd zijn echt een blijvende herinnering. Met voorleesboeken investeer je dus op de lange termijn in de taalontwikkeling van kinderen.

Prijsklassen Voorleesboeken

Voorleesboeken vormen ook het ideale kraamcadeautje. Het is vaak al lastig genoeg om een leuk kraamcadeautje te vinden. Je moet er soms staat en land voor aflopen. Met voorleesboeken kun veel kinderen blij maken en ouders zijn niet minder blij met dit cadeau. Mooie en dikke voorleesboeken vallen gegarandeerd in de smaak. Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten, zo zijn er veel voorleesboeken verkrijgbaar bij pepita.nl van onder de 10 euro, maar ook zijn er varianten van tussen de 10 en 20 euro. Een prima prijs dus. Het is maar net wat u over heeft voor een investering van de taalontwikkeling.