0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Bad en verzorging

Babybad

Wat is er leuker dan een klein en pasgeboren baby’tje lekker te badderen in een speciaal voor hen bestemde babybad? Kindjes kunnen er zo zichtbaar van genieten om lekker te badderen. Een babybad is daarom echt onmisbaar in de baby-uitset. Als je spulletjes gaat aanschaffen, zoals rompertjes, luiers, en eerste kleertjes, vergeet dan zeker ook niet een babybad aan te schaffen. Je kunt echt niet zonder.

Soorten babybad

Een babybad is er in verschillende varianten. ZO is er het klassieke ligbadje dat heel prettig is voor degene die het kindje baddert. Dit babybad kan de baby languit liggen en met zijn of haar hele lijfje onder water. Baby’s genieten ontzettend van zo’n babybad. Maar je hebt ook een babybad in de vorm van een soort emmer, een tummytub. Het lijkt gek, maar een emmer is voor een baby heel prettig om in te badderen als babybad. Waarom? Omdat een babybad als deze eigenlijk de baarmoeder nabootst. En dat was natuurlijk heel vertrouwd voor de baby. In de emmer als babybad, gaat je baby vanzelf met de knietjes omhoog en neemt het diezelfde lichaamshouding aan als in de baarmoeder. Dat maakt dit babybad zo speciaal. Een baby wordt er ook erg rustig van, welk babybad je ook kiest.

Accessoires Babybad

Koopt u een babybad via pepita.nl, dan heeft u keuze uit vrij neutrale kleuren. Vaak zijn baby-attributen al kleurrijk genoeg, een badje hoeft dat niet ook te zijn. Toch is er ook een babybad verkrijgbaar in lichtblauw of lichtroze of met figuurtjes erop. De babybad heeft vaak ook een houder voor flesjes badschuim of shampoo of iets dergelijks. Heel handig, omdat je beide handen nodig hebt voor de baby. Er zit vaak ook een badslang bij, om het water goed weg te kunnen laten stromen. Anders is het volle bad veel te zwaar om in een gewoon bad te legen. Koopt u een babybad via pepita.nl, dan weet u ook zeker dat het veilig is en voldoet aan de veiligheidseisen die gesteld worden.

Merken Babybad

Een babybad is verkrijgbaar in verschillende varianten en merken. Deze merken verkoopt pepita.nl: Lief! Bébéjou Luma Tummytub