0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Babyswing

Babyswing

Ben je voor het eerst moeder of vader geworden, dan gaat er een wereld voor je open voor wat betreft er allemaal te verkrijgen is op baby-gebied. Van babyfoon, tot boxkleden, er is van alles! Wel een van een babyswing gehoord? Dat is een soort schommelstoeltje voor kleine baby’s. Er zijn ook wipstoeltjes, die in de categorie babyswing vallen. Vaak is het wipstoeltje bevestigd aan een soort boog waaraan het stoeltje kan schommelen. Er hangen soms speeltjes aan de boog waarmee de baby kan spelen. De speeltjes maken geluid of geven licht. De babyswing is erg geliefd bij jonge ouders, vanwege het vaak stijlvolle ontwerp en natuurlijk het feit dat baby’s erg genieten van de babyswing en erg rustig van worden.

Uiterlijk Babyswing

Zoals we al vermeldden; een babyswing heeft doorgaans een erg fraai en strak uiterlijk. Tenslotte staat dit als een soort meubelstuk in de woonkamer of kinderkamer. En het oog wil ook wat! De babyswing is beslist heel mooi om te zien. Pepita heeft een babyswing te koop in hele rustige, zachte kleuren. Maar er zijn ook exemplaren in roze of blauwe met allerlei toeters en bellen. Voor ieder wat wils dus. De babyswing zal ongetwijfeld bij uw smaak passen. Het is ook heel veilig, want je kunt je kindje er in vast gespen, zodat het er niet uitvalt. De babyswing voldoet daarmee aan de veiligheidsnormen die gesteld worden. Ook niet onbelangrijk om te weten bij de aanschaf van een babyswing!

Prijsklassen Babyswing

De ene babyswing is de andere niet. Zo heeft de ene babyswing veel meer toeters en bellen dan de andere en zijn er ook varianten die een grappig babygeluid maken. De babyswing kan dus varieren voor wat betreft de functionaliteiten. Dat merk je ook aan de prijzen van de exemplaren die via pepita.nl verkocht worden. Zo is er al een babyswing van bijna 60 euro, maar pepita.nl heeft ook een babyfoon in het assortiment van bijna 255 euro. Het is maar net wat u over heeft voor een nieuwe babyswing.

Merken Babyswing

Een babyswing wordt geleverd in tal van varianten, van veel verschillende merken. Het ene merk staat beter bekend dan het andere. Niet elke babyswing is namelijk hetzelfde. Hoewel u waarschijnlijk niet al teveel wilt besteden, wilt u toch zeker wel waar voor uw geld. Pepita verkoopt een babyswing van de volgende merken:

Mamasandpapas

Origami

Nuna

Baninni

Fisher Price