0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Babyfoon

Babyfoon

Menig ouder zweert erbij: de babyfoon. Een heel handig apparaat waarmee je als ouder of oppasser altijd in verbinding staat met je baby of kind wanneer het in een andere kamer slaapt. In een huis is de afstand tussen de kamers soms net te groot om een kind direct te kunnen horen huilen. Een babyfoon overbrugt die afstand. Maar ook tussen huizen onderling kan dit praktische middel prima dienstdoen. Er is altijd contact tussen ouder en kind, doordat het apparaat bestaat uit een ouder-deel en een kind-deel. Het deel van de babyfoon dat bij de baby blijft, vangt alle geluiden op die het kind maakt. De gevoeligheid ervan kun je daarbij instellen. Het andere deel van de babyfoon blijft bij de ouder en geeft het geluid door. Er is een ook een optie om te kiezen voor het flikkeren van lampjes, wanneer de babyfoon geluid detecteert.

Uiterlijk Babyfoon

Een babyfoon is natuurlijk geen speelgoed. Het is een feite maar een saai apparaat dat vooral heel functioneel is. Toch wil het ook wat. Pepita.nl verkoopt daarom ook babyfoons met een leuke vormgeving, aantrekkelijk en vrolijk om te zien. De gemiddelde babyfoon werkt heel goed en heeft soms dus ook een fraai uiterlijk. Zo bestaan ze in roze, met sterretjes. Of een babyfoon die licht geeft in het donker. Soms kom je een exemplaar tegen dat een stapje verder gaat en ook zelfs een beeldscherm heeft. Zo hoor je niet alleen je kind met de babyfoon, je ziet hem of haar ook.

Prijsklassen Babyfoon

De ene babyfoon is de andere niet. De ene babyfoon heeft meer functionaliteiten en opties dan de andere, of juist een groter bereik qua afstand. Er zijn tal van mogelijkheden bij het uitzoeken. Ook de prijzen variëren daarom. Zo is er al een exemplaar van 20 euro, maar pepita.nl heeft ook een babyfoon in het assortiment van bijna 300 euro. Keus genoeg.

Merken Babyfoon

Met zoveel verschillende opties als het gaat om een goede babyfoon, zijn er ook tal van merken op dat gebied. Wilt u er een aanschaffen, dan wilt u natuurlijk een goed en degelijk merk. U zet eerst op een rijtje aan welke eisen het apparaat wat u betreft moet voldoen. Een babyfoon moet immers lang meegaan, het is niet een product dat u vaak niet wilt aanschaffen. Pepita verkoop de babyfoons van de volgende merken: Mykko Motorola Chicco Elro Philips Alecto Medisana