0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Cadeaubon

Cadeaubon

Er is een baby geboren in je omgeving bij een zus, vriendin of buurvrouw. Of een zus, vriendin of buurvrouw heeft het blijde nieuws van een zwangerschap wereldkundig gemaakt. In beide gevallen is het leuk om een aardigheidje te geven. Naast een kaartje is dat een heel attent gebaar. Tijdens de zoektocht naar het ideale cadeau om bij een dergelijk moment te geven, kun je soms vastlopen. Want geef je dan? Wat vindt de persoon in kwestie leuk? Wel eens aan een cadeaubon gedacht? Een cadeaubon van een leuke webshop bijvoorbeeld?

Waarom een cadeaubon?

Een cadeaubon wordt vaak gegeven als je echt niet weet waarmee je de ontvanger blij kunt maken. Vaak wordt het dan ook gezien als een soort redmiddel als je het echt niet meer weet. Maar een cadeaubon is helemaal geen slecht idee. De ontvanger, zoals de zwangere vrouw of de pasbevallen moeder of kersverse vader, kun je ontzettend blij maken door een cadeaubon te geven. Hij of zij krijgt nu zelf de gelegenheid om iets leuks uit te kiezen. Helemaal naar eigen smaak. Want dat is vaak het punt met cadeaus: je ontvangt iets dat net niet helemaal je smaak is. Maar het is door de gever wel met zorg uitgekozen. Wat doet je dan? Iedereen herkent een dergelijke ongemakkelijke situatie wel. Het is fijn om met een cadeaubon zelf iets uit te kunnen kiezen.

Cadeaubon van pepita

Met een cadeaubon van Pepita.nl kun je heel veel kanten op. Het is aan alles in de webshop te besteden. Met de cadeaubon kun je kleertjes kopen voor een baby, maar zelfs een buikdrager of badje zijn opties. De cadeaubon is bovendien vrij lang besteedbaar, dus je kunt je aankoop ook nog even uitstellen. Als gever, geeft een cadeaubon ook net iets leuker dan een envelop met geld, wat in feite op hetzelfde neerkomt. Nee, de cadeaubon is met zorg uitgezocht bij die ene specifieke winkel. De cadeaubon is echt een welkom geschenk als het gaat om kinderen. Alles is al duur genoeg en met de cadeaubon wordt geld altijd nuttig besteed.

Waardes cadeaubon

De waardes van de cadeaubon die u bij pepita.nl kunt bestellen, variëren. Zo is er al een cadeaubon voor 10 euro. Maar ook een cadeaubon van 100 euro behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk alle waardes daartussenin, in tienvoud. Een cadeaubon is helemaal vrij besteedbaar en kan besteed worden met bijbetaling.