0 producten
 •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
 •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
 •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
 •   Klantenservice 013 - 5359443
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Maxi Cosi Kore i-Size Authentic Cognac + Gratis Stoel Organizer t.w.v. €14,99

Productomschrijving

Maxi Cosi Kore i-Size Authentic Cognac

Bij aanschaf van een Maxi Cosi Pro i-Size ontvangt u nu tijdelijk een gratis stoel organizer t.w.v. €14,99!

De luxe autostoel Maxi-Cosi Kore is een autostoel uit groep 2/3 die voldoet aan de nieuwste, strenge i-Size normering. Op deze manier weet je zeker dat jouw kind tot 12 jaar gegarandeerd op de veiligste manier vervoerd wordt in de auto.
De autostoel is geschikt voor kinderen van 100-150cm (circa 3,5 - 12 jaar). Je kindje wordt in deze autostoel voorwaarts. De autostoel kan zowel met Isofix als met de 3-puntsgordel worden vastgezet. Je kindje wordt in de autostoel vastgezet door middel van de 3-puntsgordel die zij door het open design van de autostoel gemakkelijk zelfstandig kunnen vastmaken. 

De autostoel is voorzien van Side Protect System Plus (SPS Plus). Deze zit in de gehele stoel en beschermt je kindje vanaf de schoot totaan het hoofd, en biedt je kindje superieure bescherming tijdens een zijwaarte botsing. Het SPS Plus systeem is gemaakt van glasvezel schokabsorbeerders en de zijvleugels naast het hoofd en is gecombineerd met energieabsorberend materiaal. Dit complete systeem beschermt jouw kindje ten alle tijde. 

Heeft jouw kindje soms nog behoefte aan een dutje? Dan kun je de Maxi-Cosi Kore gemakkelijk in een ruststand verstellen via de voorzijde van de autostoel. Daarnaast groeit deze autostoel zowel in hoogte als in breedte mee met jouw kindje. Hierdoor staat deze autostoel altijd op de juiste stand en kan deze de beste bescherming bieden.

Gratis Stoel Organizer

Bij aanschaf van een Maxi-Cosi Pro i-Size ontvangt u tijdelijk een stoel organizer van BabyGo t.w.v. €14,99 cadeau! Deze stoel organizer kunt u vastmaken aan uw eigen autostoel of de passagiersstoel. In de organizer kan uw kindje dan allerlei spulletjes opbergen zoals boekjes, speelgoed, een telefoon, drinken en eten. 

 

€ 239,00
Incl. 21% btw
Heeft u advies nodig?
Bel: 013 - 535 94 43

Klik op afbeelding voor vergroting

 • Maxi Cosi Kore i-Size Authentic Cognac
 • Stoel Organizer BabyGO

Maxi Cosi Kore i-Size Authentic Cognac

Eigenschappen:
- Groep 2/3 autostoel: Geschikt voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (100-150cm)
- Voldoet aan de i-Size normering
- Voorwaarts vervoeren
- Bevestiging in de auto met zowel Isofix als de autogordel
- Gemakkelijk zelfstandig de gordel vast te maken door open design
- Verstelbaar in hoogte en breedte 
- Voorzien van SPS Plus: Superieure zijwaartse bescherming van het bovenlichaam
- Gemakkelijk met één hand te verstellen
- Afneembare, wasbare bekleding
- Zeer comfortabele, extra gevoerde stoel

Dit product is: In voorraad

Hier volgt content