0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Duo kinderwagen

Duo kinderwagen

Er zijn verschillende soorten kinderwagens zoals een wandelwagen, combi kinderwagen, een buggy maar ook een duo kinderwagen. Maar wat houdt een duo kinderwagen in? Hieronder alle informatie over een duo kinderwagen.

Wat is een duo kinderwagen

Een duo kinderwagen is een kinderwagen waarbij er plaats is voor meerdere kindjes. Zo kunt u beide kindjes in dezelfde wagen vervoeren. U kunt dan kiezen voor twee zitjes naast elkaar of achter elkaar. Ook zijn er duo kinderwagens waarbij er plaats is voor 3 of zelfs 4 kindjes. Ideaal voor als u een drieling verwacht of al een kindje hebt met een tweeling op komst. Bij de duo kinderwagen zijn er twee verschillende soorten. Deze twee verschillende soorten zijn: • side by side duowagen • tandem duowagen Hieronder meer uitleg over deze twee verschillende soorten duo kinderwagens en de specifieke verschillen.

Side by side duo kinderwagen

Een side by side duo kinderwagen is een kinderwagen voor twee, met de zitjes naast elkaar. Een side by side duo kinderwagen is vaak extra stabiel en voorzien van grotere wielen dan een normale kinderwagen. Het is daarbij belangrijk om te kijken bij aankoop van een side by side duo kinderwagen of er de mogelijkheid is om reiswiegen op de kinderwagen te monteren. Het is belangrijk om bij de aankoop van een duo kinderwagen te kijken naar de breedte van de kinderwagen. Past de kinderwagen door de deuren in huis en past de kinderwagen opgeklapt in de auto? Dit zijn belangrijke punten om mee te nemen in de aankoop van een kinderwagen.

Tandem duo kinderwagen

Een tandem duo kinderwagen is een kinderwagen met de zitjes achter elkaar. Deze tandem duo kinderwagen is vaak iets compacter en lichter dan een side by side duo kinderwagen, maar het voornaamste voordeel is dat de tandem duo kinderwagen smaller is. Dit is ideaal wanneer je de kinderwagen vooral in de stad gaat gebruiken, of thuis weinig ruimte hebt voor een grote side by side duo kinderwagen. Het nadeel van een tandem duo kinderwagen is dat er meestal geen reiswieg op te monteren is. Bij een tandem duo kinderwagen is er meestal ruimte voor een peuter en een baby of twee peuters. Bij de meeste gevallen is het zitje achterin verstelbaar zodat uw baby kan liggen achterin.

Verschillende merken duo kinderwagen

Wanneer u voor een bepaald soort duo kinderwagen hebt gekozen, is er ook geruime keus op het gebied van merk. Hieronder een aantal populaire merken met duo kinderwagens.

• Cabino;

• Easywalker;

• Happy Baby;

• Childwheels.