0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Combi kinderwagen

Combi kinderwagen

U bent op zoek naar een kinderwagen, maar u komt ook vaak de term combi kinderwagen tegen. Wat houdt een combi kinderwagen in en wat zijn de voordelen hiervan? Hieronder geven wij alle informatie over de combi kinderwagen.

Wat is een combi kinderwagen

Een combiwagen combineert eigenlijk de eigenschappen van een kinderwagen en een wandelwagen. Bij een kinderwagen hoort een reiswieg of een zogehete kinderwagenbak waarin je kindje kan liggen. Na verloop van tijd, wanneer je kindje al goed kan zitten, kan je bij een combi kinderwagen de reiswieg vervangen door een zitje. Soms is er ook een mogelijkheid dat je de reiswieg kan ombouwen tot een zitje. Ook is er de mogelijkheid bij een combi kinderwagen om op het onderstel een autostoeltje op te monteren. Hierdoor heeft u bij een combi kinderwagen 3 wagens in 1.

Verschillende soorten combi kinderwagens

Natuurlijk zijn er ook op het gebied van de combi kinderwagen verschillende soorten keuzes die u kunt maken. Ten eerste zijn er verschillende merken, kleuren en designs. Hieronder hebben wij een aantal populaire merken op het gebied van combi kinderwagens voor u op een rijtje gezet.

• Baninni: Bij Baninni zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van de combi kinderwagen. Zo zijn er wagens waarbij er een reiswieg, zitje en een autostoel wordt geleverd. Zo heeft u alles in een keer. Er zijn verschillende keuzes op het gebied van design, kleur en prijsklasse.
• Easywalker. Bij Easywalker kunt u kiezen voor een combi kinderwagen als 3-wieler of als 4-wieler. De 3-wieler is ideaal voor in het bos of op harde ondergronden ook al is een 4-wieler ideaal voor in de stad. Ook zijn er verschillende keuzes op het gebied van kleur en is er een speciale Mini Cooper uitgave van de combi kinderwagen.
• Quinny: Ook bij Quinny is er de mogelijkheid om te kiezen voor een combi kinderwagen als 3-wieler of als 4-wieler. Ook is er de mogelijkheid om op het onderstel een Maxi-Cosi autostoel te bevestigen. De Quinny combi kinderwagen is leverbaar in verschillende kleuren en met verschillende mogelijkheden en accessoires.
• Joolz: De Joolz kinderwagens worden steeds vaker gespot op straat en zijn zeer populair bij jonge ouders. Dit komt mede door de vele mogelijkheden van de Joolz combi kinderwagen. De Joolz combi kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en een zitje. Daarnaast kunt u voor de vele accessoires die Joolz biedt kiezen zoals een voetenzak, parasol, boodschappentas en verzorgingstas. Deze accessoires zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen.