0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

3-wieler

Wandelwagen

Je hebt al een kinderwagen maar nu hoor je opeens ook veel over een wandelwagen. Wat is nou het verschil tussen een kinderwagen en een wandelwagen en waar moet je opletten bij de aankoop van een wandelwagen of een kinderwagen? Hieronder alle informatie over wandelwagens.

Wat is het verschil tussen een wandelwagen en een kinderwagen?

Je verwacht je eerste kindje en bent op zoek naar een kinderwagen. Maar je ziet ook om je heen wandelwagens. Wat is nou het precieze verschil tussen deze twee wagens? Hieronder leggen wij dit uit. De wandelwagen kan je gebruiken wanneer je baby ongeveer 8 maanden in. De reden hiervoor is dat je baby dan rechtop kan zitten. Maar ook als je baby nog niet stevig zit, maar wel de reiswieg is ontgroeid, kun je hem/haar in de in de wandelwagen vervoeren. Het grote verschil tussen een kinderwagen en een wandelwagen is dat een baby in een kinderwagen ligt en in een wandelwagen kan zitten. In een kinderwagen zit je baby dan in een zogehete reiswieg of ook wel kinderwagenbak genoemd. Wanneer je kindje kan gaan zitten, is het niet meer veilig om je kindje te vervoeren in een kinderwagen met een reiswieg erop. Je kindje zou eruit kunnen klimmen en lelijk kunnen vallen. Daarom is het verstandig dat zodra je kindje kan zitten, over te gaan op een wandelwagen.

Hoe kies ik de juiste wandelwagen>

Tegenwoordig komen er steeds meer combiwagens op de markt. Dit zijn wagens waarbij je een onderstel hebt waarop je de reiswieg en het autostoeltje de eerste paar maanden op kan bevestigen. Wanneer je kindje zelfstandig zit en klaar is voor de wandelwagen, kunt u de combiwagen ombouwen tot wandelwagen. Eigenlijk bestaat de combiwagen dus uit drie wagens. Voordat je op zoek gaat naar de juiste wandelwagen, is het belangrijk om te weten waar je de wandelwagen gaat gebruiken. Wil je de wagen vooral in de stad gebruiken en voor korte stukjes, dan zijn er speciale modellen geschikt voor in de stad. Ben je toch van plan om meer met de wandelwagen in het bos te gaan lopen, dan is het belangrijk om te kijken naar een wandelwagen met de juiste luchtbanden en een goede vering.

Verschillende soorten wandelwagens

Hieronder een aantal merken die wandelwagens produceren. U kunt hierbij kiezen voor een wandelwagen in combinatie met een combiwagen zodat u gelijk alles in een keer hebt.

• Joolz: Joolz heeft een groot aanbod aan combiwagens waarbij een wandelwagen in begrepen is. Ook kunt u kiezen voor vele accessoires om zo uw wandelwagen compleet te maken.

• Mutsy: Mutsy heeft net zoals Joolz een groot aanbod aan combiwagens in combinatie met een wandelwagen waarbij u kunt kiezen voor verschillende design en kleuren. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een wandelwagen met 3 of 4 wielen.

• Maxi-Cosi: De Maxi-Cosi wagens worden geleverd met een reiswieg die op het onderstel past. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende designs, kleuren en accessoires. Voor iedere ouder wat wils.