0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Kinderwagen

Kinderwagen

Pepita.nl; de ideale webwinkel voor uw kinderwagen. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod waardoor u altijd de kinderwagen vindt waar u naar zoekt. Wij hebben een breed palet aan kwaliteitsmerken, veel verschillende modellen kinderwagens en allerlei handige accessoires. Een kinderwagen kan bestaan uit verschillende soorten. Veelal zijn dat de volgende drie:

 • Reiswagen
  Een kinderwagen met een reiswiegje, bedoeld voor kinderen die nog niet zelfstandig kunnen zitten.
 • Een wandelwagen
  Voor kinderen die al weg zelfstandig kunnen zitten, maar nog moeite hebben om zelf te lopen.
 • Buggy
  Lijkt meestal erg op een wandelwagen, maar is een vereenvoudigde versie ervan. Is meestal licht van gewicht en handig mee te nemen.

Al deze modellen hebben wij in ons assortiment zitten. Kijk snel in onze webwinkel voor een kinderwagen van hoge kwaliteit en een scherpe prijs.

Ontwikkelingen rondom de kinderwagen

Een kinderwagen is de laatste decennia enorm ontwikkeld. Niet alleen is de veiligheid ongelofelijk verbeterd, ook ontwerp en gebruikersgemak hebben de laatste jaren niet stil gestaan. Waar een kinderwagen vroeger lastig te vervoeren was, is dat vandaag de dag geen enkel probleem. De meeste wagens zijn inklapbaar en de zitjes kunnen worden afgenomen. Dit brengt direct de volgende innoverende ontwikkeling met zich mee. Een kinderwagen is steeds vaker multifunctioneel. Alles kan teruggebracht worden tot één kinderwagen. Reiswiegjes op wagens kunnen vervangen worden voor zitjes, autostoeltjes enzovoort. De X-Adventure Journey is hier een uitstekend voorbeeld van.

Service en contact

Wilt u meer weten over een kinderwagen uit ons assortiment? Wij staan voor u klaar. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur en wij beantwoorden uw vragen op een vakkundige wijze. Bovendien geven wij handige tips en adviezen. Een bericht sturen via onze website of naar verkoop@pepita.nl kan natuurlijk ook. Bestelt u iets uit ons assortiment? Dan krijgt u van ons een uitstekende service. Wij bezorgen uw bestelling snel en door heel Nederland. En is uw bestelling niet goed? Dan is ruilen of geld terug gewoon mogelijk. U krijgt dus altijd het juiste product. Wij zijn uw ideale webwinkel voor alle kinderspullen. Bestel uw kinderwagen dus nu op Pepita.nl.