0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Kinderfauteuil

Kinderfauteuil

Je bent op zoek naar een leuke stoel voor je kindje. Denk dan ook eens aan een kinderfauteuil. Een kinderfauteuil is een gemakkelijke stoel met een ruime zitvlak en meestal beschikt het ook over brede armleuningen maar dit is niet noodzakelijk. De meeste fauteuils zien er net zo uit als die voor volwassenen. Hieronder meer informatie over kinderfauteuils en een aantal leuke mogelijkheden.

Wanneer kies ik voor een kinderfauteuil?

Het is belangrijk om te weten dat je pas gaat kijken naar een kinderstoel of een kinderfauteuil wanneer je kindje al zelfstandig kan zitten. Dit kan verschillen per kind maar meestal is dit tussen de 6 a 9 maanden. Een kinderfauteuil is meestal een stoeltje zonder veiligheidsgordel. Het is dus niet verstandig om al aan een kinderfauteuil te beginnen als je kindje nog niet zelfstandig kan zitten. Begin dan eerst met een normale kinderstoel waarbij het kindje nog vastgemaakt kan worden. Hierna kan je overgaan op de kinderfauteuil.

Verschillende soorten kinderfauteuils

Ook op het gebied van kinderstoelen zijn er weer vele mogelijkheden en hetzelfde bij kinderfauteuils. Zo heb je fauteuils met armleuningen waardoor het al een echte ‘volwassen’ stoel lijkt, maar je heb ook speciale zitzakken. Deze zijn ook geschikt voor baby’s. Hieronder zetten wij een aantal verschillende soorten kinderfauteuils op een rijtje.
• Sit & Joy Childrens chair-lime. Een trendy lounge/fauteuilstoel geschikt voor kinderen tot en met 4 jaar oud. De stoel beschikt over rug en armleuningen waardoor uw kindje stevig en comfortabel kan zitten. De kinderfauteuil is ook beschikbaar in de kleuren zwart, aqua, paars, blauw, roze, oranje en rood.
• Baby Snug Teal. Deze kinderfauteuil is te gebruiken vanaf 3 maanden (wanneer uw kindje zijn/haar hoofd recht kan houden) en is meestal het eerste stoeltje van uw kind. Deze stoel is ideaal voor als uw kindje nog niet in een echte kinderstoel kan zitten.
• Kindersofa Minnie Mouse. Een speciale kinderfauteuil van Minnie Mouse met rug en armleuningen. Deze fauteuil is ook beschikbaar in de variant Cars.
• Doomoo Seat Must Silver. Deze zitzak is geschikt voor baby’s en kinderen. Door de gesp kan uw baby er al vanaf het eerste moment in liggen en voor oudere kindjes is het een perfecte zitzak. De minuscule korreltjes vormen zich naar het lichaam waardoor het ook ideaal is voor kleine kinderen. Deze zitzak is ook beschikbaar in andere varianten en kleuren zoals taupe, grijs, pink en lime.