0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Kinderstoel auto

Kinderstoel auto

Autostoeltjes zijn in groepen ingedeeld en iedere groep is geschikt voor een bepaalde gewichtsklasse. In onderstaand overzicht zie je welke groep geschikt zal zijn voor uw kindje en wat de belangrijkste kenmerken zijn van de verschillen groepen.

Pepita hanteert vier categorieën autostoeltjes gebaseerd op gewicht en leeftijd: autostoeltje 0-13 kg (0-9 maanden), autostoeltje 9-18 kg (9 maanden – 3,5 jaar), autostoel 9-36 kg (9 maanden – 12 jaar), autostoeltje 15-36 kg (3,5 – 12 jaar). Zo kunt u precies het autostoeltje vinden die het beste bij uw kindje past.

Groep 0 t/m groep 3

Met een autostoeltje uit ‘groep 0’ kun je je kindje vanaf de geboorte tot 13 kilogram vervoeren. In de praktijk is dat vaak totdat je kind ongeveer 18 maanden is. De autostoeltjes uit deze groep plaats je altijd achterstevoren in de auto. Vervoer kindjes tot één jaar in elk geval tegen de rijrichting in. Dit de meest veilige manier om je kind te vervoeren. Het is niet erg als de beentjes over de rand heen steken. Je kindje is pas te groot voor het autostoeltje als de bovenkant van de oren boven de rugleuning uit komt of zodra je kind meer dan 13 kilogram weegt. Pas dan is het tijd om over te stappen naar het volgende autostoeltje.

De autostoeltjes van ‘groep 1’ zijn bedoeld voor kinderen van 9 tot 18 kilo, dit zijn kindjes van ongeveer één tot vier jaar. Je kindje wordt in het autostoeltje met een 5-puntsgordel vastgemaakt en kijkt met de rijrichting mee. 

‘Groep 2’ is geschikt vanaf 9 tot maar liefst 36 kilogram. De laatste groep is ‘groep 3’, de autostoeltjes uit deze groep zijn geschikt voor 15 tot 36 kilogram. In de autostoeltjes van deze laatste twee groepen wordt het kind met de gewone gordel vastgemaakt.

Booster/zitverhoger

Wanneer je kind in de lengte gegroeid is en in het autostoeltje geen steun meer heeft bij het hoofd, is het aan te raden een zitverhoger of booster aan te schaffen. Een zitverhoger is veiliger dan alleen een gordel. Er zijn zitverhogers met én zonder rugleuning te koop. Een zitverhoger mét rugleuning biedt bescherming bij een zijwaartse aanrijding.