0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Tienerbed

Tienerbed

Anders dan een bed voor kinderen, is een tienerbed vaak minder uitbundig voor wat betreft stijl en kleur. Een tienerbed is in de webshop pepita.nl verkrijgbaar in verschillende modellen, voor jongens en voor meisjes. U kunt kiezen voor een neutrale juniorbed, maar ook variant met gordijntjes en in de vorm van een auto, is een optie. Wat dacht u van een slaapbank, of zelfs een tienerbed met daaronder een uitschuifbaar matras? U kunt ook kiezen voor een puberbed met een handige opberglade eronder. Tieners hebben vaak veel spullen, die kunnen ze dan mooi in de lade kwijt, die ze steeds onder het tienerbed schuiven. Dat staat weer opgeruimd! Een bed voor tieners, schaft u meestal aan als volgende stap na een kinderbed of hoogslaper. De standaard afmeting van een tienerbed is 90 x 200 cm.

Type tienerbed

Uw kind zal vanzelf wel aangeven wanneer het toe is aan een groter bed, maar vaak merkt u ook dat het huidige bed letterlijk te klein wordt. Uw tiener wil een bed dat past bij de levensfase waarin hij of zij verkeert, dus een groter en stoerder tienerbed. Een bed voor tieners is dan een logische volgende stap. Maak een zorgvuldige afweging welk puberbed u wilt voor uw zoon of dochter, want dit is een type tienerbed dat lang mee gaat.

Attributen tienerbed

Een tienerbed kan niet zonder lattenbodem en/of matras. Dat maakt het bed echt compleet. Via de webshop van pepita kunt u deze attributen ook aanschaffen voor uw nieuwe tienerbed. Vergeet niet om ook meteen een molton in uw winkelmandje te doen; dat is belangrijk om het matras van het puberbed te beschermen. Ook een molton kunt u via ons verkrijgen, afhankelijk van de maat van het bed.

Aankleding tienerbed

Nadat u de keus heeft gemaakt voor een tienerbed met matras en lattenbodem, is het van belang dat u zorg voor de juiste aankleding met een mooi en stoer dekbedovertrek. Ook hier is aan gedacht in de webshop van pepita. Er is bedtextiel voor het tienerbed te koop in allerlei varianten. Er zit vast en zeker iets bij voor uw puber.

Diverse merken tienerbed

Soms ziet u door de vele bomen op beddengebied bijna het bos niet meer. Er zijn tal van merken op de markt die een tienerbed aanbieden. Bij pepita zijn dat: Bopita Coming Kids Bebies First Wensing Meubelen Colorful Collection Lifetime Woood Thuka Cabino