0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Kindermeubels

Kindermeubels

Kindermeubels is een nogal breed begrip. Kasten, bedden, tafels, stoelen; het zijn allemaal kindermeubels. Bij pepita.nl scharen we alles wat niet past onder de noemer kasten en bedden onder de noemer kindermeubels. Het gaat dan om meubelstukken die echt specifiek bedoeld zijn voor kinderen. In een kleiner formaat, en vaak in een vrolijke kleur. Dat soort kindermeubels spreekt kinderen erg aan. Kinderen vinden het leuk hun kamer in te richten naar hun eigen smaak, met eigen spullen. Dus ook met eigen kindermeubels. Bij pepita.nl ben je dan aan het goede adres. Maar niet alleen meubelstukken vallen onder deze vlag. Wat dacht u trouwens van een inkleurbaar tafelkleed? Ook dat is een attribuut voor de kinderkamer. Heel simpel, maar heel handig. En kinderen vinden het leuk!

Soorten kindermeubels

Kindermeubels zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er zachte loungekussens en loungestoelen. Gemaakt van zacht, donzig materiaal waar je lekker in weg kunt zakken. Echte kindermeubels dus. Maar er zijn ook kindermeubels in een soort 3-in-1 vorm. Het is dan een bankje, maar kan zo veranderd worden in een bank met lessenaartje. Eronder zit ook nog een opbergruimte. Ideeal om op te zitten en ook om aan te spelen. Handig en multifunctionele kindermeubels! Het leuke is dat veel kindermeubels ook geleverd kunnen worden met disney-figuren of gewoon in welke kleurstelling je dan ook maar wenst. En wat dacht u verder van kindermeubels in de vorm van een tafeltje met twee stoelen? Heel klassiek, maar onmisbaar in een huishouden met kleine kinderen. Dit soort kindermeubels verkoopt pepita ook en vallen vrijwel altijd in de smaak.

Prijsvariatie bij kindermeubels

Kindermeubels zijn bedoeld om lekker mee te spelen, op te hangen, in te relaxen te loungen. Kindermeubels moeten praktisch en stevig zijn, zodat ze lekker lang mee kunnen. Dat snapt ook pepita.nl. Daarom zij onze kindermeubels van uitstekend materiaal gemaakt en gaan ze lang mee en kunnen ze tegen een stootje. Toch is het niet zo dat u daar meteen de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Onze kindermeubels zijn vriendelijk geprijsd. Bij Pepita weet u altijd zeker dat u te maken heeft met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Diverse merken kindermeubels

Omdat we u zoveel mogelijk keus willen bieden, heeft pepita ervoor gekozen een zo breed mogelijk aanbod te maken. Er zijn kindermeubels verkrijgbaar van de volgende merken: Bebies First,  Sit Joy,  Nuby,  Happyhorse, en Disney