0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Disney

Disney kinderkamer

Kinderen hebben nogal een uitgesproken smaak en voorkeur. Wat kleding betreft, maar zeker ook voor wat betreft ze op hun kamer willen qua inrichting. Het mag allemaal kleurrijk en uitbundig. Bij pepita zijn meubels verkrijgbaar van verschillende merken. Maar voor een echte Disney kinderkamer moet je zeker bij de webshop van pepita.nl zijn. De meeste merken verkopen strakke en tijdloze meubels. Wil je een Disney kinderkamer, dan zit je ook bij pepita.nl goed. Het merk Disney verkoopt spullen om een echte Disney kinderkamer compleet te maken. Spullen die goed van materiaal zijn, lang mee gaan en tegen een stootje kunnen. Een Disney kinderkamer , met meubels van pepita.nl, kun je zeker vinden als je eerst naar pepita.nl gaat.

Bedden voor een Disney kinderkamer

Wat dacht je bijvoorbeeld van een bed van Cars, een bed van Hello Kitty of een bed van Princess? Allemaal figuren en iconen uit de Disney-films. En dat is de leefwereld van kinderen. Mede daarom willen zijn graag een echte Disney kinderkamer . Menig jongen of meisje droomt simpelweg van een heuse Disney kinderkamer. Een kamer met kleurrijke bedden. Een Disney kinderkamer lijkt misschien een hele klus om te realiseren, maar is in werkelijkheid vrij gemakkelijk om te realiseren. Een Disney kinderkamer is echt mogelijk met de bedden van pepita.nl van het merk Disney. Kleurrijk en helemaal van deze tijd! Uw zoon of dochter zal in de wolken zijn!

Attributen bij een Disney kinderkamer

Geen Disney kinderkamer zonder een Disney-bed. Maar ook geldt: geen bed zonder fatsoenlijk matras. En daar hoort ook een molton, matras en matrasbeschermer bij. En wat dacht u van een leuk dekbed, passend in de stijl van de Disney kinderkamer? Maak uw Disney kinderkamer helemaal compleet met deze attributen, te bestellen via de webshop van pepita.nl. Een echte, gave Disney kinderkamer is veel meer binnen handbereik dan u denkt.

Prijzen Disney kinderkamer

Natuurlijk wilt u niet teveel betalen voor een bed om een eigen Disney kinderkamer te creeeren. Een kind of tiener kost al genoeg geld, terwijl u toch het beste wilt voor uw kind. Weet u, een Disney kinderkamer hoeft ook echt niet duur te zijn. Kijk eens rond op pepita.nl en vindt daar de juiste spullen voor uw Disney kinderkamer. En dat allemaal voor een prima en vriendelijke prijs. Zo is een eigen Disney kinderkamer echt binnen handbereik.