0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Coming Kids

Merk Coming Kids

De merken waarvan kindermeubelen verkocht worden via pepita.nl zijn allemaal verschillend. Wel hebben ze bijna allemaal dezelfde strakke uitstraling. Coming Kids is zo’n merk met meubels met een strakke uitstraling, passend bij de kinderkamer of tienerkamer van deze tijd. Vaak zijn dit soort kamers aangekleed met vrolijke accessoires. Dan is het fijn als de meubels strak en rustig zijn. Coming Kids heeft dat soort meubels en dus voor ieder wat wils.

Bedden van Coming Kids

Gewone bedden, een bedbank, een hoogslaper, een juniorbed. Coming Kids biedt het allemaal via de webshop van pepita.nl. U zult dan ook vast en zeker slagen. Laat uw zoon of dochter gerust zelf rondkijken tussen het aanbod van Coming Kids, grote kans dat u zich kunt vinden in zijn of haar keus. De bedden van Coming Kids zijn degelijk, praktisch en gewoonweg mooi. En ze snappen dat uw kind weleens een logeetje heeft. Een bedbank bijvoorbeeld, is dan superhandig. Coming Kids heeft ook daar aan gedacht. De andere bedden in het assortiment zijn bovendien heel praktisch in gebruik. Met alleen een bed van Coming Kids, bent u er nog niet. Bijbehorende matrassen, moltons en matrasbeschermers zijn ook verkrijgbaar via pepita.nl. U kunt deze attributen niet missen bij de aanschaf van een nieuw bed. Wa u bestelt bij pepita.nl, past altijd bij de meubelen van het merk Coming Kids

Bureaus en nachtkastjes van Coming Kids

Een eigen bureau, staat vaak hoog op het verlanglijstje van een ouder wordend kind. Er komt meer huiswerk naarmate je ouder wordt, en soms wil je gewoon even een eigen plekje om aan te leren. Coming Kids snapt dat. Het merk Coming Kids heeft bureaus in het assortiment waar iedereen enthousiast van wordt. Coming Kids snapt ook dat de meubelen tegen een stootje moeten kunnen, aangezien ze intensief worden gebruikt door de kinderen en tieners. Daarom zijn de bureaus, maar ook bijvoorbeeld de nachtkastjes van Coming Kids, afgestemd op kinderen en tieners. En die zijn nu eenmaal niet altijd een voorzichting. De meubelen van Coming Kids zijn daarom gemaakt van goed, kwalitatief materiaal dat lange tijd mee kan. Ideaal voor in de kinderkamer of tienerkamer!

Prijzen van Coming Kids

Een kind of tiener kost al genoeg geld, terwijl u toch het beste wilt voor uw kind. Coming Kids snapt dat uw portemonne u dierbaar is. De meubels van Coming Kids, verkrijgbaar via pepita.nl, zijn erg prijsvriendelijk. U zult merken dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is.