0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Colorfull Collection

Merk Colorful collection

Op zoek naar een kindermeubel voor in de kinderkamer of tienerkamer? Is uw kind toe aan een nieuw bed, nieuwe kast of nieuw nachtkastje? U kunt natuurlijk urenlang besteden aan het zoeken naar dat ene perfectie meubelstuk. U kunt ook een kijkje nemen op pepita.nl. Daar vindt u een breed aanbod met diverse merken als het gaat om kindermeubels. Een van die merken is Colorful collection. Anders dan de naam doet vermoeden, zijn de meubels die bij pepita.nl vrij neutraal van kleur en strak van vorm. Heel tijdloos en daarmee passend in elke interieur en elke levensfase. Colorful collection is een modern en tijdloos merk dat precies weet wat tieners en kinderen willen. Colorful collection maakt ook gebruik van mooie, solide materialen. De spullen van Colorful collection zijn daarmee duidelijk te herkennen aan de kwaliteit.

Bedden van Colorful collection

Standaard bedden zijn heel goed verkrijgbaar bij Colorful collection. Dat is een deel van de collectie. Zo zijn er bedden in de afmetingen 200 x 90 cm. Maar ook heeft Colorful collection bedden in de vorm van een combibed. Dat betekent dat er een soort bureau schuin onder het bed zit. Heel handig en praktisch in de soms kleine kinderkamer of tienerkamer. Colorful collection heeft dus overal aan gedacht. En dan is er bijvoorbeeld ook nog de halfhoogslaper van Colorful collection. Een model dat lijkt op een gewone hoogslaper, maar net even wat lager is. Soms zit er een klein bureau met lades onder. Handig en functioneel. De bedden van Colorful collection zij mooi en divers, maar altijd praktisch. Bijbehorende matrassen, moltons en matrasbeschermers zijn ook verkrijgbaar via pepita.nl

Bureaus van Colorful collection

Wordt uw kind wat ouder, dan wil hij of zijn meestal graag een eigen bureau in plaats van altijd maar huiswerk aan de keukentafel te doen. De bureaus van Colorful collection, verkrijgbaar bij pepita.nl, zullen vast en zeker in de smaak vallen. De bureaus van Colorful collection zijn mooi en stijlvol vormgegeven en hebben zeker geen kinderlijke uitstralings. Iets dat tieners heel belangrijk vinden. Colorful collection is een merk dat goed weet wat tieners en kinderen willen.

Nachtkastjes van Colorful collection

Een klein nachtkastje naast het bed vindt iedereen praktisch. Colorful collection heeft ook daaraan gedacht. Het merk Colorful collection verkoop via pepita diverse nachtkastjes die bij elk bed passen. Nachtkastjes van Colorful collection kunnen bovendien tegen een stootje, want er wordt natuurlijk veel van gebruik gemaakt.