0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Cabino

Merk Cabino

U kunt meerder zaterdagen en vrije dagen besteden aan het afstruinen van meubelzaken en meubelboulevards. Waarom niet? Maar dat kost u wel erg veel tijd. En het zal u op een gegeven moment waarschijnlijk duizelen, zoveel merken zijn er op het gebied van meubels voor kinderen en tieners. Er is nogal verschil in de merken. Cabino is zo’n merk dat er echt uitspringt. Wat bij pepita.nl te koop is van Cabino, heeft een hele uitgesproken uitstraling. De meubels vallen echt op en springen in het oog. Cabino streeft ernaar zo mooi mogelijk de meubels vorm te geven. Cabino speelt daarbij goed in op wat kinderen willen, zonder al teveel schreeuwerige meubels te maken. Zo zijn ook de ouders tevreden wanneer iets van Cabino wordt aangeschaft.

Bedden van Cabino

We zeiden het al, de ontwerpen van Cabino springen erg in het oog. In de webshop van pepita.nl zijn alleen bedden van Cabino te koop. Je moet goed kijken, want op het eerste gezicht zijn het hele kunstwerken en niet zomaar bedden. Dat is ook zo. Er is een heuze auto te koop voor uw stoere zoon. Of een knalrode brandweerauto van Cabino? Dat kan ook. Maar ook de meisjes worden niet vergeten. Er zijn voor meisjes hele mooie en flitsende roze auto’s te koop. Alleen is het geen auto, maar een bed! Cabino is origineel en daarmee net even anders dan anders. Precies wat kinderen en tieners graag willen.

Bijpassende accessoires bij Cabino

Het is jammer als u een gaaf bed van Cabino aanschaft en daar een saai dekbedovertrek op doet. Dat zou jammer zijn! Een bed van Cabino is zo mooi, daar moet een zorgvuldig gekozen dekbedovertrek op dat er helemaal bij past. Gelukkig biedt de webshop pepita.nl ook daarvoor een oplossing. Het assortiment speelt daar goed op in, en heeft natuurlijk tal van producten die goed passen bij het merk Cabino. Koopt u iets van Cabino, dan kunt u alles wat u erbij nodig heeft via ons aanschaffen. Vergeet ook niet een matras, molton en matrasbeschermer om uw aankoop van Cabino compleet te maken.

Prijzen van Cabino

Een bijzonder en opvallend bed, zoals die van Cabino, heeft een prijskaartje. Maar gelukkig zijn de prijzen van de bedden van Cabino scherp. De prijs-kwaliteitverhouding klopt. Tenslotte moet het heel wat jaartjes mee en dat snappen de makers van de bedden van Cabino heel goed.