0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Bopita

Merk Bopita mix and match

Zie u door de bomen het bos niet meer? Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij pepita zijn meubelen en attributen te koop van de meest uiteenlopende merken. Op het oog lijken de merken op elkaar qua meubels en attributen. Toch is er wel degelijk verschil. Neem bijvoorbeeld het merk Bopita mix and match, verkrijgbaar bij pepita.nl. Dit merk, Bopita mix and match, biedt met name bedden aan voor kinderen en tieners. Het zijn vrij strak vormgegeven bedden, meestal in unikleuren. Dat is dus kenmerkend voor Bopita mix and match. De meubels zijn bovendien van bijzonder goede kwaliteit en vormen daardoor echt een aanwinst voor iedere kinder- of tienerkamer.

Bedden van Bopita mix and match

De bedden van Bopita mix and match zijn heel sterk gemaakt. Tenslotte slijten we heel wat uren in ons bed. Dat geldt vooral voor kinderen en tieners. Ze maken lange nachten en tieners zijn vaak ’s morgens moeilijk wakker te krijgen. Een bed moet dan prettig aanvoelen. De bedden van Bopita mix and match voldoen daar zeker aan. Er zijn ook bedden van het merk Bopita mix and match te koop, complet met bedladen. Hoe handig is dat! Een kind of tiener heeft nu eenmaal veel spullen en speelgoed, en zo ruim je dat makkelijk en snel op. Bopita mix and match begrijp precies hoe het er aan toe gaat bij kinderen en tieners.

Attributen bij Bopita mix and match

Maar denkt u ook aan matrassen, moltons en matrasbeschermers. Die kunnen niet ontbreken bij de aankoop van een bed van Bopita mix and match. Gelukkig heeft de webshop van pepita.nl ook daar aan gedacht. Er is een breed assortiment aan dergelijke attributen. Maak het bed van Bopita mix and match af met een leuk en stoer dekbedovertrek en de aankleding van de kinderkamer of tienerkamer is al een heel eind op weg. Het merk Bopita mix and match vormt een goede basis.

Kasten en nachtkastjes van Bopita mix and match

Kasten zijn ideale meubelstukken om snel en efficiënt spullen in op te ruimen. Of even snel voor het oog weg te werken, dan ziet het er meteen een stuk netter uit in de kamer. De kasten van Bopita mix and match zijn erg praktisch en ruim en tegelijkertijd heel mooi om te zien. Het merk Bopita mix and match weet wat een tiener of kind wil, maar snapt ook wat ouders belangrijk vinden. Er zijn allerlei kasten verkrijgbaar in diverse afmetingen en in de meest uiteenlopende prijsklassen. Bopita mix and match is een merk dat voor ieder wat wils biedt. Op het gebied van kasten zijn er ook nachtkastjes verkrijgbaar van Bopita mix and match.