0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

BebiesFirst

Merk Bebiesfirst

Bij pepita zijn meubelen en attributen te koop van de meest uiteenlopende merken. De een is wat hoger aan de prijs, dan de andere. U hebt u vast nooit gerealiseerd dat er zoveel verschillende merken zijn op het gebied van kinderartikelen. Bij pepita houden we het daarom overzichtelijk. Een van de merken waarvan wij artikelen aanbieden is Bebiesfirst. Bebiesfirst is een degelijk merk met kwalitatief goede spullen. De meubels en andere attributen zijn gemaakt voor kinderen en tieners. Zo maakt Bebiesfirst gebruik van sterke materialen en houtsoorten. Anders dan de naam doet vermoeden, heeft Bebiesfirst zeker niet alleen maar spullen voor babies of hele kleine kinderen. Nee, Bebiesfirst denkt ook aan tieners!

Bedden van Bebiesfirst

We brengen heel wat uurtjes door in ons bed. Zeker baby’s, peuters, kleuters, kinderen en tieners. Die slapen vaak nog wat meer dan volwassenen. Bebiesfirst heeft een prima scala aan bedden, voor zowel kinderen als tieners. Dat betekent dat Bebiesfirst bedden heeft in maten die varieren en op vrijwel iedere kamer passen. De bedden van Bebiesfirst zijn van perfecte kwaliteit. Bij Pepita kunt u ook matrassen, moltons en matrasbeschermers erbij aanschaffen van andere merken. En vergeet niet een leuk dekbedovertrek te bestellen voor bij uw nieuwe bed van Bebiesfirst . De bedden van Bebiesfirst op pepita.nl zijn vrij neutraal van kleur en uitstraling en passen daarmee zowel in een uitbundige kinderkamer als in een wat stoerdere tienerkamer. Jongen, meisje, er is voor ieder wat wils. Voor jongens is er zelfs een heus stadion als tienerbed. Bebiesfirst weet precies wat een tiener wil.

Kasten en tafels van Bebiesfirst

Maar het blijft niet bij bedden, wat het merk Bebiesfirst betreft. Er zijn ook genoeg andere spullen zoals kasten en tafels van Bebiesfirst via pepita.nl te koop. Een leuke gekleurden tafel, maar ook handige opbergkasten en kledingkasten. Bebiesfirst heeft aan alles gedacht. Snuffel eens rond, er is voor ieder wat wils.

Bedhekjes van Bebiesfirst

Heeft u wel eens van bedhekjes gehoord? Dat zijn hele handige hekjes die bevestigd kunnen worden aan de rand van een peuterbedje of kleuterbed. Het voorkomt dat uw kind uit bed rolt. Ook aan veiligheid heeft Bebiesfirst aan gedacht. In het assortiment zijn hele handige bedhekjes opgenomen. Bebiesfirst biedt de hekjes aan in diverse kleuren en allemaal zijn ze veilig voor uw kind. Bebiesfirst is een merk dat een perfecte prijs-kwaliteitverhouding heeft. Kijkt u eens rond op de website van pepita.nl.