0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Kast

Kast voor de kinderkamer

Een kast in de kinderkamer; echt een onmisbaar meubelstuk in welk huishouden dan ook. Kinderen hebben doorgaans heel veel speelgoed. Dozen met blokjes, poppen, knutselspullen, verkleedkleren en ga zo maar door. En waar bergt u dat speelgoed dan op? Natuurlijk in een fijne kast! En wat dacht u van kinderkleding? Kinderen hebben vaak veel kleding omdat ze hard groeien en daardoor kleding snel te klein is. De kast kan uitpuilen! Een ruime kinderkledingkast is dan helemaal niet gek! En vergeet ook niet al die knutselwerkjes van school, de peuterspeelzaal of de creche. Ook dat soort dingen zijn ideaal om in een ruime kast op te bergen. Dus, of u nu een speelgoedkast, kinderkledingkast of zomaar een kast nodig hebt, bij pepita slaagt u vast en zeker.

Soorten kast

Een kast moet dus praktisch en ruim zijn. Maar het oog wil ook wat. Daarom zijn er bij de webshop van pepita kasten in allerlei soorten en maten, kleuren en materialen. Whitewash, roze, blauw, met figuren erop. Alles is mogelijk. Ook de afmetingen varieren natuurlijk enorm. Wat de ene kinderkamer is veel kleiner dan de andere. Of misschien zoekt u een hele kleine lage kast voor uw zoon of dochter? Misschien heeft u te maken met een afwijkende afmeting voor wat betreft de muur waar de kast moet staan? En natuurlijk heeft uw kind zelf ook een mening van wat hij of zij mooi vind.

Prijsvariatie per kast

Een kast is ook een aanschaf die je niet zomaar even doet. U wilt toch het liefst dat de kast lang meegaat en u er lang plezier van kunt hebben. Ook moet de kast beslist tegen een stootje kunnen, want kinderen en tieners zijn niet altijd even voorzichtig. Kortom, er zijn nogal wat eisen die u kunt stellen aan een nieuwe opberg- of kledingkast. Kijk eens rustig rond en zoek een kast uit via de webshop van pepita. Keus in overvloed! Last but not least is natuurlijk ook de prijs van de kast van doorslaggevend belang. Bij Pepita weet u altijd zeker dat u te maken heeft met de beste prijs-kwaliteitverhouding. U betaalt een prijs voor de kast die het waard is!

Diverse merken kast

Pepita heeft een zo volledig mogelijk assortiment als het gaat om een kast. De volgende merken bieden een kast aan: Bopita Babies First Coming Kids Bebies First Colorful Collection Lifetime Childhome Collections Woood Cabino Disney