0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Juniorbed

Kinderbed

Een kinderbed is in allerlei modellen, voor jongens en voor meisjes. Een kinderbed, ook wel juniorbed genoemd, is de opvolger van de ledikant en de wieg. Het kinderbed is nog niet zo groot als een normaal bed en heeft doorgaans de afmeting 150 x 70 cm.

Soort kinderbed

Als uw kind ongeveer twee jaar is, is het vaak toe aan een ander, groter bedje. U merkt dat vaak aan het kind zelf. Uw kleine peuter is al een echte kleuter aan het worden, dus er is minder gevaar wanneer uw zoon of dochter uit zijn of haar ledikant uit klimt. Er ontstaat behoefte aan een groter en stoerdere slaapplek. En misschien is het ledikant alweer in gebruik bij een jonger broertje of zusje dat nog niet aan een kinderbed toe is. Een juniorbed is dan een logische volgende stap. Daar zal uw kleuter blij mee zijn! Wil je een blauw kinderbed voor je zoon, of liever een roze kinderbed voor je dochter? Denkt u aan een disneyfiguur als afbeelding op het nieuwe bed of liever een neutrale uitstraling? Er is zelfs een echte kinderbed in de vorm van een auto voor stoere coureurs. Wilt u een hoge rand aan het bed, of is dat juist veel te kolossaal in de (kleine) kinderkamer? Het is belangrijk dat u echt tevreden bent met het nieuwe kinderbed, want het zal veelvuldig gebruikt gaan worden.

Aankleding kinderbed

Heeft u eenmaal een leuk en stoer kinderbed aangeschaft, dan is het natuurlijk nog niet helemaal af. Wat een kleuterbed écht afmaakt, is een stoer of lief dekbed. Gelukkig heeft Pepita ook een bedtextiel in het assortiment! In allerlei kleuren en maten is textiel te verkrijgen om het juniorbed van uw zoon of dochter helemaal af te stylen.

Attributen kinderbed

Wat verder echt noodzakelijk is in welk bed dan ook, is de lattenbodem en het matras. Dat geldt dus ook voor een kinderbed. Via onze webshop kunt u ook een matras of lattenbodem aanschaffen voor in het juniorbed. Om het matras te beschermen is ook een molton onmisbaar. Ook dat kunt u via ons verkrijgen voor uw nieuwe juniorbed, afhankelijk van de maat van het bed.

Merken kinderbed

Bij de aanschaf van een (nieuw) kinderbed bekijkt u eerst goed welke varianten er allemaal zijn. Pepita.nl verkoopt een juniorbed van het merk Bopita, maar ook het merk Briljant biedt een kinderbed aan via pepita. Dit zijn de merken: Briljant Coming Kids Babies First Bebies First Cabino Disney Bopita