0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Hoogslaper

Wat is een hoogslaper?

Tijd voor een nieuw bed voor uw zoon of dochter? Heeft uw wel eens aan een hoogslaper gedacht? Een hoogslaper is een hoog bed, vaak met een trappetje ervoor. Het ideale aan een hoogslaper is het feit dat je er heel veel ruimte onder hebt. Zeker voor een kleine kamer is dat dus ruimtebesparend. Allerlei soorten speelgoed, speelgoedboxen en eventueel zelfs een bureautje met stoeltje kunnen onder de hoogslaper staan. Ruimtebesparend dus. Er kan zelfs een tweede bed onder, als een soort stapelbed. Er zijn ook leuke whitewash-exemplaren beschikbaar van de hoogslaper.

Hoogslaper in diverse varianten

Een hoogslaper is over het algemeen beschikbaar in de maten 200 x 90 centimeter, een grote maat dus. Het is vanwege de hoogte ook het beste geschikte voor kinderen vanaf de kleuterleeftijd. De hoge bedden zijn bij pepita verkrijgbaar in allerlei varianten, bijvoorbeeld met stoere gordijntjes er omheen voor jongens en/of leuke gordijnen en afbeeldingen voor meisjes. Een heel aantrekkelijke hoogslaper dus voor jongens en meisjes in die leeftijdscategorie. De gordijntjes zijn meestal weer heel gemakkelijk af te nemen van de hoogslaper, omdat ze vastzitten met klittenband of op een andere handige manier. Zo tover je de hoogslaper eventueel zo weer om naar een neutraal bed, bijvoorbeeld als uw kind wat ouder wordt en andere wensen krijgt. Omdat een hoogslaper vanwege de grootte lang meegaat, is het van belang een zorgvuldige afweging te maken bij de aanschaf van de hoogslaper.

Attributen hooslaper

Wat niet kan ontbreken in een hoogslaper of in welk bed dan ook is lattenbodem en een goed matras. Lig je op een goede ondergrond, dan slaap je beter en ben je meer uitgerust als je wakker wordt. Natuurlijk biedt pepita ook deze attributen aan voor de hoogslaper. Als u dit dan toch aanschaft, bestel dan ook meteen een molton voor de hoogslaper. Belangrijk om hiermee het matras te beschermen!

Aankleding hoogslaper

Wat echt de finishing touch is voor een hoogslaper in een kinderkamer is het bedtextiel. U kunt via de webshop van pepita uw hoogslaper helemaal naar smaak aankleden met diverse soorten dekbedden in allerlei kleuren en stijlen. Er is vast ook iets dat uw hoogslaper mooi kan maken!

Diverse merken hoogslaper

Pepita heeft een zo volledig mogelijk assortiment als het gaat om een hoogslaper. De volgende merken bieden een hoogslaper aan:

Coming Kids

Colorful Collection

Lifetime Childhome

Collections

Thuka

Flexa