0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Bureau

Bureau voor een kind

Is uw kind nog een kleuter, dan zal hij of zij genoeg hebben aan een klein tafeltje met stoeltje om aan te kleuren. Een echt bureau, is dan nog niet aan de orde. Hooguit wordt er wat gekleurd of getekend, of misschien geknutseld. Echt huiswerk maken aan een bureau, dat hoeft nog niet. Toch is een kinderbureau op een gegeven moment geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld als uw kind ouder wordt. Een bureau dat ruimte biedt aan uw kind om even ergens voor te gaan zitten; huiswerk van school of gewoon om de computer of tablet op te plaatsen. Of misschien wil uw kind graag een bureau om aan te schrijven voor allerlei doeleinden. Kortom; een eigen bureau is voor een kind dat kleuter-af is, heel welkom!

Soorten bureau

Bent u op zoek naar een bureau voor uw zoon of dochter? Dan slaagt u bij pepita.nl vast een zeker. Hier vindt u een kinderbureau en een tienerbureau in allerlei soorten en maten. Allemaal met een redelijk volwassen uitstraling; zo is er houtkleurig bureau, maar bijvoorbeeld ook een bureau in whitewash. De afmeting van een gemiddeld bureau varieert nogal. Zo is er een bureau van 100 x 74 x 49 cm, maar ook kunt u kiezen voor exemplaar van bijvoorbeeld 93x55x112 cm. Net wat past op de kamer waar het voor bedoeld is. De ene kamer is veel kleiner of groter dan de andere. Misschien moet het bureau tegen een lastige wand komen te staan, of zelfs onder een hoogslaper? Het is allemaal mogelijk. Een gemiddeld bureau dat via pepita.nl verkrijgbaar is, heeft ook een lade. Handig om allerlei (school)spullen in om te bergen voor uw zoon of dochter. Keuze genoeg!

Prijsvariatie per bureau

Natuurlijk wilt uw zoon of dochter ook zijn of haar mening geven over het nieuw aan te schaffen bureau. U wilt toch het liefst dat het bureau lang meegaat en u er lang plezier van kunt hebben. En bedenk ook dat het tegen een stootje moet kunnen. Tieners en kinderen zijn meestal niet heel voorzichtig met hun spullen. Een bureau via pepita.nl verschilt in prijs. Zo is er voor elke portemonnee wel iets te vinden. Kijk eens rustig rond in de webshop.

Diverse merken bureau

Welke gaat het worden? Pepita heeft een zo volledig mogelijk assortiment. De volgende merken bieden een bureau aan: Coming Kids Colorful Collection Woood