0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Kinderkamer

Kinderkamer

Uw kind wordt te groot voor de babykamer en het wordt tijd voor een kinderkamer. Een normaal bed, commode is overbodig geworden en het wordt tijd voor een upgrade. De ideale kinderkamer stelt u samen met Pepita.nl. Wij bieden u uitstekende spullen voor de nieuwe kinderkamer. Ons brede assortiment voorziet daarin uitstekend. Wij hebben alle basisspullen en accessoires om van de nieuwe kinderkamer een succes te maken. Om ervoor te zorgen dat u de juiste materialen van de beste kwaliteit in huis krijgt, bieden wij de volgende topmerken voor de kinderkamer:

Deze kwaliteitsmerken voorzien uw kind van de spullen die nodig zijn in de kinderkamer. Aan wat voor soort producten moet u dan denken?

Wat een kinderkamer nodig heeft

Er zijn natuurlijk een aantal basismeubelen die uw kind nodig heeft. Denk aan een bed, matras, opbergruimte, een bureau enzovoort. Dit soort zaken kunnen eenvoudig gecombineerd worden voor het geval de kinderkamer beperkte ruimte heeft. Denk aan een bed met ladekasten eronder, of een hoogslaper met uitklapbaar bureau. Al deze spullen hebben wij bij Pepita.nl voor u in huis. Kijk snel in ons assortiment zodat u snel kunt beginnen met het samenstellen van de ideale kinderkamer. Hebt u hier een beetje hulp bij nodig? Wij geven ook uitstekende adviezen. Neem daarvoor contact met ons op.

Service en contact

Voor al uw vragen en opmerkingen staan wij klaar. Bel onze deskundige medewerkers tijdens werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur. Of stuur een bericht via onze website of naar verkoop@pepita.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bestelt u spullen voor de kinderkamer in onze webwinkel? Dan profiteert u niet alleen van onze scherpe prijzen, maar ook van onze fantastische service. Om deze service te garanderen mag u bij ons uitgaan van de volgende voordelen:

 • Wij bezorgen door heel het land
 • Niet goed, geld terug
 • Twee werkdagen levertijd*
 • Uitstekende klantenservice

*Bij sommige producten voor de kinderkamer is de levertijd langer. Welke dat zijn staat aangegeven bij het desbetreffende kinderkamer product.

Bestel dus nu de spullen voor de kinderkamer op Pepita.nl. Voor een ideale kinderkamer gaat u naar de ideale online shop. Pepita.nl is er voor al uw baby- en kinderspullen.