0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Campingbedje

Campingbedje

U gaat binnenkort op vakantie en hebt nog geen campingbedje? Kijk dan snel op Pepita.nl, uw ideale webwinkel voor al uw babyspullen. Het perfecte campingbedje voor uw kind vindt u in onze online shop. Wij hebben een groot aanbod waardoor u bij ons altijd het campingbedje vindt waar u naar zoekt. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit de volgende topmerken:

Deze merken voldoen uiteraard allemaal aan de laatste Europese normen. Bovendien is een campingbedje uit ons assortiment handig te bedienen en veilig voor uw kind. Er zijn echter een aantal zaken waar u op moet letten wanneer u een campingbedje installeert.

Tips bij het opzetten van een campingbedje

Een campingbedje van Pepita.nl is altijd handig mee te nemen. Deze zijn inklapbaar en eenvoudig op te zetten. Echter, veel modellen moeten goed vergrendeld worden zodat deze zichzelf niet inklappen wanneer uw kind in het campingbedje ligt. Een campingbedje echter blijft niet uit zichzelf staan wanneer u deze niet vergrendeld. Zo wordt u er altijd aan herinnert om het campingbedje goed te vergrendelen. Daarnaast is een kinderveilige sluiting van een bedje ook belangrijk zodat uw kind deze niet voor zichzelf kan openen. Een kinderbedje moet altijd stabiel zijn. Wanneer u gaat kamperen, is het vaak lastig om een stabiele ondergrond te vinden. Een handige tip is om onder het grondzeil en onder het campingbedje planken of iets dergelijks te leggen. Zo voorkomt u dat het bedje kan gaan kantelen en bent u er gerust op dat uw kind in een stabiele omgeving gaat slapen.

Service

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. Wij staan klaar om uw vragen op een deskundige wijze te beantwoorden en eventueel adviezen te geven over het gebruik van onze producten. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur of stuur een mail naar verkoop@pepita.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op. Het ideale campingbedje bestelt u op Pepita.nl, dé webwinkel voor babyspullen.