0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Deryan Travel Cot

Deryan Travel Cot

Misschien heeft u er al van gehoord maar voor veel mensen klinkt het nieuw in de oren, de Deryan Travel Cot. Hieronder meer informatie over de Travel Cot en de vele mogelijkheden.

Wat is een Deryan Travel Cot>

De Deryan Travel Cot is een reisbed/tent die gemakkelijk mee te nemen is. Dit komt omdat de Travel Cot erg licht en compact is. De Deryan Travel Cot is geschikt voor baby’s en peuters/kleuters. Daarnaast ligt er in de tent een matras en is de tent voorzien van vliegenaas. Hierdoor kan u niet alleen uw baby in de gaten houden, maar kan hij/zij u ook zien. De Deryan Travel Cot is ook erg gebruiksvriendelijk. Niet alleen is hij binnen 2 seconden uitgeklapt, u kunt hem ook weer binnen 8 seconden inklappen. Daarnaast neemt de Deryan Travel Cot zeer weinig ruimte in beslag en is hij ook nog eens superlicht, ideaal voor wanneer je op reis gaat. Met een campingbedje moet je altijd iets langer aan het bedje werken voordat hij echt staat en neemt een campingbedje meer plek in en is hij ook zwaarder dan de Travel Cot.

Veiligheid van de Deryan Travel Cot

De stoffen die worden gebruikt in de Deryan Travel Cot zijn brandwerend en 50% UV bestendig. Daarnaast heeft de Travel Cot een dubbele bodem waar het luchtbedje in gaat. Zo kan uw baby nooit onder het luchtbedje komen. Ook is de tent breder als hoog waardoor hij erg stabiel is tegen het kantelen van de tent. De Deryan Travel Cot is ook erg klein en compact, maar wees gerust, u heeft toch alles bij u. U kunt de Deryan Travel Cot overal meer naar toe nemen, bijvoorbeeld naar een hotel, strand of bij familie op de camping. Hierdoor heeft u altijd een reisbedje bij u die compact, licht en makkelijk mee te nemen is. Door het vliegenaas is uw baby/kindje ook beschermd tegen insecten en andere ongedierte zodat u met een gerust hart kunt slapen. De Deryan Travel Cot wassen is ook geen probleem door de gebruikte materialen en het ontwerp. De Deryan Travel Cot wordt geleverd in een handig, compact reistasje waar naast de tent ook een matrasje en zelf een pyama of knuffel in passen. De Deryan Travel Cot is in verschillende kleuren leverbaar en in twee verschillende groottes namelijk baby en peuter. Het gewicht van de Deryan Travel Cot is bij de baby uitvoering +/- 2 kilo en bij de peuter uitvoering +/- 3 kilo.