0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Buggy

Buggy

De ideale buggy voor uw kind bestelt u in onze webwinkel, Pepita.nl. Wij bieden altijd de buggy die uw kind nodig heeft. Met een buggy hebt u het ideale vervoersmiddel voor uw kind in huis. Handig voor korte wandelingen, kleine boodschappen en uitjes met het gezin. Een kind raakt sneller vermoeid tijdens het lopen dan een volwassene en dan is het handig om middelen te hebben zodat uw kind handig vervoerd kan worden. De buggy is daarvoor het ideale middel. Bij ons bestelt u altijd een buggy van hoge kwaliteit. Om die kwaliteit te waarborgen, hebben wij zorgvuldig een assortiment samengesteld van uitstekende merken. Denk aan kwaliteitsmerken als:

Functies van een buggy

Uiteraard kan een buggy veel meer zijn dan alleen een vervoersmiddel voor uw kind. Hoewel dit de basis is van zo’n kinderwagen, hebben de modellen in ons assortiment allerlei handige toevoegingen. Neem nou de X-Adventure Sprint ‘Snap’. Onder deze buggy zit een handige mand waarin u boodschappen kunt leggen. De buggy is tevens verstelbaar in maar liefst 5 verschillende standen. Daarnaast zijn er ook extra toevoegingen voor uw kind mogelijk. Wilt u in de winter een uitstapje maken en uw kind goed beschermen tegen de winterkou? Bestel dan een Beenkap X-Adventure Sprint 'Snap' erbij. Kijk ook naar ander fantastische modellen in ons assortiment. U vindt hier altijd de buggy waar u naar zoekt. Wilt u meer weten over een specifiek model of hebt u andere vragen aan ons? Wij staan voor u klaar.

Service

Bel onze deskundige medewerkers voor al uw vragen en opmerkingen. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur. Of stuur een bericht via onze website of naar verkoop@pepita.nl. Bestel nu een buggy in onze webwinkel en profiteer van de fantastische voordelen van Pepita.nl. Om onze service zo hoog mogelijk te houden, mag u ons houden aan de volgende voordelen:

 • Leveren in heel Nederland
 • Niet goed, geld terug
 • Uitstekende klantenservice
 • Twee werkdagen levertijd*

Bestel uw buggy nu in onze webwinkel. Pepita.nl is uw ideale online shop voor uw buggy en alle andere babyspullen.