0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Duobuggy's

Duobuggy

Je bent op zoek naar een duobuggy, maar wat is nou een duobuggy en wat zijn de voordelen hiervan?

Wat is een duobuggy?

Een duobuggy is simpelweg een buggy waar twee kinderen in passen en wordt ook wel een tandem buggy genoemd. Net zoals bij een normale buggy is het een smalle wagen, alleen nu met twee zitjes achter elkaar of naast elkaar. Ideaal voor als je twee kindjes hebt van verschillende leeftijden die allebei nog in de wagen kunnen/willen.

Hoe werkt een duobuggy?

Dit verschilt per duobuggy maar bij de meeste buggy’s zijn beide zitjes verstelbaar waardoor u zelf kunt beslissen hoe u wilt dat uw kinderen zitten of liggen. Bij de meeste duobuggy’s is het zo dat het oudste kindje achterin goed kan zitten en uw jongste kind voorin kan liggen of zitten. Bij een duobuggy waar de twee zitjes naast elkaar zijn is dit niet van toepassing. Let bij deze duobuggy’s wel goed op of allebei de zitjes verstelbaar zijn.

Waarom kiezen voor een duobuggy?

Een duobuggy is ideaal voor als u een tweeling heeft of als u twee kindjes hebt waarvan het oudste kindje nog regelmatig gebruik maakt van een buggy. Bedenk goed bij de aankoop van een duobuggy hoe u wilt dat uw kindjes zitten. Wilt u ze liever naast elkaar of achter elkaar hebben. Ook is een duobuggy groter dan een normale buggy. Hou hier rekening mee bij de aankoop van een duobuggy.

Verschillende soorten duobuggy’s

Hieronder hebben wij een aantal duobuggy’s voor u uitgezocht. Dit kunnen duobuggy’s zijn met zitjes naast elkaar of achter elkaar. • Tandem Buggy Cabino Zwart. De achterste zitting van deze buggy heeft een verstelbare rugleuning die u in drie verschillende standen kunt zetten. Zo kunt u met een peuter en een baby of met twee peuters op stap. • Duobuggy Topmark Twin Zwart. Bij deze buggy zijn de zitjes naast elkaar. Daarnaast is hij makkelijk in te vouwen en compact opvouwbaar en ideaal voor op reis. • Duowagen Kees Twin Stitch Black. Ook bij deze buggy zijn de zitjes naast elkaar en is de buggy van alle gemakken voorzien. • Tandem Buggy Cabino Blue. Bij deze buggy zijn de zitjes achter elkaar en is het achterste zitje verstelbaar in drie verschillende standen. Geschikt voor een baby en een peuter of twee peuters.