0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Childwheels

Childwheels buggy

Childwheels is een onderdeel van Childhome, een Belgisch bedrijf. Naast Childwheels hebben ze ook het onderdeel Childwood. Bij Childwood produceren ze allerlei kinderproducten voor in de slaapkamer en rondom het huis zoals bedjes, eetstoelen, kinderbadjes maar ook hele kinderkamers. Hieronder gaan wij verder over Childwheels en dan specifiek over de Childwheels buggy.

Childwheels

Childwheels is een onderdeel van Childhome en richt zich voornamelijk op de kinderwagens en alle onderdelen die daarbij horen zoals accessoires. Zo produceert Childwheels ook reisbedden, autostoelen, buggy’s en bijvoorbeeld inlegkussens. Zo is uw kindje van alle gemakken voorzien en komt uw kinderwagen/buggy aan niks te kort.

Buggy van Childwheels

De kinderwagen van Childweels zijn erg populair onder de mensen die een goede buggy zoeken. Childwheels richt zich dan ook voornamelijk op de buggy’s. Mede omdat de buggy’s nog steeds een van de meest gekozen kinderwagen is in Nederland. Childwheels produceert buggy’s waarmee je gelijk vanaf de geboorte van uw kindje gebruik van kunt maken. Hierdoor hoef je in de loop van de tijd geen extra kinderwagen te kopen en ben je ook voordeliger uit door in een keer een Childwood buggy aan te schaffen. Om dit te realiseren heeft Childwheels veel onderzoek gedaan naar de ideale houding voor baby’s en kinderen. Hierdoor is de Childwheels buggy geschikt voor de allerkleinsten en kunt u veilig op stap met uw kindje. Bij andere buggy’s moet u eerst nog wachten voordat uw kindje 6 maanden of ouder is om gebruik te maken van een buggy. De Childwheels buggy beschikken over een speciaal systeem waardoor het mogelijk is om een ergonomische houding aan te nemen. Hierdoor is het dus mogelijk om ook pasgeborenen gebruik te laten maken van de buggy. Een ander groot voordeel van de Childwheels buggy is dat Childwheels continu werkt aan de verbetering van de kinderwagens waardoor er elk jaar nieuwe technieken beschikbaar komen.

Comfort Childwheels buggy

De Childwheels buggy is ook erg populair door de comfort voor u en uw kindje. Door veel onderzoek te doen naar de zithouding van kinderen kunnen ze dit perfect toepassen in de verschillende buggy’s en kan uw kindje profiteren van de juiste comfort. Ook de comfort van de ouder is natuurlijk belangrijk. De Childwheels buggy is ideaal voor een dagje uit, omdat de buggy van alle gemakken voorzien is. Zo is bij de Childwheels buggy een regenscherm, zonnekap en boodschappenmand inbegrepen.