0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Chicco

Chicco buggy

Chicco is een merk gespecialiseerd in het maken van kinderartikelen in verschillende categorieën. Zo zijn er kinderwagens, drinkbekers, kinderstoelen, kinderbedjes maar ook buggy’s. Hieronder gaan wij meer vertellen over het merk Chicco en de Chicco buggy.

Chicco

Chicco is een merk waarbij de veiligheid van het kind boven alles voorop staat. Door dat ze dit ook nastreven hebben ze al vele awards gewonnen en is bijvoorbeeld de Chicco buggy Lite Way door de Consumentenbond als beste uit de test gekomen. Een slogan op de website van Chicco is dan ook ‘Een kind doen glimlachen is het mooiste beroep ter wereld.’ Door het ruime assortiment kunnen zij hier ook naar handelen. Ook helpen zij ouders om zo veilig mogelijk op de weg te gaan met een kindje. Zo is er op de website een speciale pagina voor veiligheid in de auto. Hier staan onder andere tips voor ouders en de regels waar een autostoeltje aan moet voldoen.

Buggy van Chicco

De Chicco buggy biedt eigenlijk het beste van twee werelden aan. De ouders profiteren van de juiste buggy met vele mogelijkheden en de juiste mobiliteit terwijl het kind profiteert van de ideale comfort. Hierdoor is de Chicco buggy ook bij vele mensen erg populair en zijn ze ook uitgeroepen tot beste buggy door de Consumentenbond in 2013. Vooral het comfort voor het kind staat centraal bij de Chicco buggy. Zo zijn er meerdere standen waardoor uw kindje niet alleen kan zitten in de buggy maar ook kan liggen. Hierdoor kan je overal met de Chicco buggy naar toe want als uw kindje onderweg wil slapen is dit ook mogelijk. Een ander groot voordeel van de Chicco buggy is dat je relatief veel krijgt voor het geld dat je betaald voor de buggy. Ook zijn er verschillende accessoires bij de Chicco buggy te verkrijgen zoals een boodschappenmand, een beschermbeugel en een regenhoes. Zo is uw Chicco buggy van alle gemakken voorzien. De Chicco buggy is geschikt vanaf de geboorte. Hierdoor voldoet de buggy aan alle behoeftes van de meest veeleisende ouders. Ook zijn de buggy’s erg licht en compact waardoor ze ideaal zijn voor in de stad of voor op vakantie. Een ander voordeel van de Chicco buggy is dat het zitje bekleed is met een stevige stof die verwijderd en gewassen kan worden. Als uw kindje een keer morst in de buggy is dit dus geen probleem.