0 producten
 •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
 •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
 •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
 •   Klantenservice 013 - 5359443
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Boxen

Box

Leg uw kind veilig in een box van Pepita.nl. Wij bieden u de kinder box waar u naar zoekt. Een box van Pepita.nl voldoet altijd aan de hoogste veiligheidseisen en is eenvoudig in gebruik. Bovendien vindt u bij ons veel kinderboxen waar u uit kunt kiezen. Ons grote aanbod zorgt ervoor dat u bij ons altijd de kinderbox bestelt waar u naar zoekt. In ons ruime assortiment vindt u de volgende topmerken:

En bij ons bestelt u ook alle extra’s die bij een box horen. Denk aan een comfortabel box matras, muziekmobielen, box spiralen enzovoort. Op Pepita.nl vindt u alles voor de ideale slaapplaats van uw kind.

Waarom een box?

Een kinderbox is een niet te missen babymeubel voor de allerkleinsten. Voor uw pasgeborene biedt een kinderbox de ideale uitkomst. Uw kind is goed beschermd en heeft voldoende bewegingsvrijheid om comfortabel te slapen en te spelen. Op Pepita.nl vindt u zowel de klassieke modellen als modernere varianten van de box. Zoals het reisbedje Baninni Piazza, ongelofelijk handig voor vakanties. Deze box zet u eenvoudig op. Deze is inklapbaar, licht en toch ontzettend stevig. Daarnaast bieden wij u ook handige extra’s op sommige modellen. Zoals een box met een grote lade aan de onderkant, zodat u allerlei babyspullen handig op kunt bergen. Kijk voor alle modellen snel in ons assortiment. Hebt u vragen over een box uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Service en contact

Onze deskundige medewerkers helpen u met al uw vragen en opmerkingen over een box of alle andere producten uit ons assortiment. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur op 013 - 5359443, stuur een bericht via onze website of naar verkoop@pepita.nl. Bestelt u uit onze webwinkel, dan profiteert u van onze fantastische service. Zo hebben wij een deskundige klantenservice, een snelle bezorgtijd en wanneer u niet tevreden bent kunt u altijd ruilen of uw geld terug krijgen. Bij ons bestelt u altijd een box van hoge kwaliteit en onder de beste voorwaarden. Wacht niet langer en bestel uw babyspullen op Pepita.nl.