0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Babyface

Babyface kleding

Baby’s en kleding. Een hele fijne combinatie. Want wat is het heerlijk om voor een piekplein hummeltje kleding uit te zoeken en helemaal naar eigen smaak een kindje aan te kleden. Alles staat schattig of stoer, net wat je wilt. Er zijn tal van kledingmerken op de markt als het gaat om baby- en kinderkleding. Babyface kleding is zo’n merk. De kleding van dit merk is altijd zacht van kleur. Zo is er Babyface kleding in lichtgrijs, wit, lichtroze, lichtblauw. Soms met streepjes, soms unikleurig. Babyface kleding is altijd heel herkenbaar. De stofjes voelen ook lekker zacht. Er zitten bij Babyface kleding geen vervelende labeltjes in de nek te kriebelen of op andere vervelende plekken. Dat is voor baby’s natuurlijk helemaal niet prettig. De kledingstukken zijn heel mooi om te zien. Ook na het vele wassen, en dat is nu eenmaal heel gebruikelijk met babykleding, blijft Babyface kleding erg mooi. Het wordt niet snel vaal en dof, maar Babyface kleding blijft fris om te zien.

Kledingstukken Babyface kleding

Van Babyface kleding zijn er broekjes, longsleeves, vestjes en rompertjes verkrijgbaar. Sommige kledingstukken van Babyface kleding hebben een effen buitenkant en zijn van binnen bijvoorbeeld gestreept. Dat geeft de kleding net wat mee uitstraling. Het kledingmerk vergeet ook niet de allerkleinste kindjes. Ook in maat 44 is het een en ander verkrijgbaar van Babyface kleding. Bij pepita worden artikelen verkocht van Babyface kleding tot en maat 68. Dat is ongeveer 6-8 maanden. Voorlopig kan een baby dus prima aangekleed worden met Babyface kleding. En hoewel Babyface kleding over het algemeen geen schreeuwerige kleuren heeft, is de kleding niet saai. Babyface kleding is daarmee ook erg geschikt om cadeau te doen, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Een kersverse vader of moeder zal erg blij zijn met Babyface kleding als kraamcadeau. Tip dus!

Prijzen Babyface kleding

Voor de prijs hoeft u de aanschaf van Babyface kleding ook zeker niet te laten. Er is genoeg keus met gevarieerde prijzen. De meeste kledingstukken van Babyface kleding kosten tussen de 1 en 20 euro. Zeker als u wat meer betaalt, heeft u bijvoorbeeld een mooi vestje dat intensief als jasje gebruikt kan worden. Baby’s groeien snel en zitten zo weer in de volgende kledingmaat. Natuurlijk wilt u dan niet al te veel betalen voor kleding. Toch wilt u dat uw kind of de baby waarvoor u iets koopt, er leuk uitziet. Babyface kleding is erg betaalbaar en de prijs meer dan waard!