0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Meisjeskleding

Meisjeskleding

Een van de leukste dingen van het hebben van een baby is het uitzoeken van de kleding. Meisjeskleding, jongenskleding, er is ontzettend veel te krijgen. In bestaande winkels, maar vooral ook digitaal in webshops. De hoeveelheid meisjeskleding en jongenskleding is werkelijk gigantisch. Er is keus in overvloed. Want, wil je je dochter lief en meisjesachtig aankleden of liever stoer? Meisjeskleding voor baby’s mag zoet en roze zijn. Meisjeskleding is in allerlei varianten te verkrijgen. Ook bij de webshop van pepita.nl

Soorten meisjeskleding

Broekjes, longsleeves, sokjes. Maar ook wantjes, speciaal voor het voorkomen van krabben, iets dat baby’s regelmatig doen. Deze kledingstukken zijn allemaal verkrijgbaar op het gebied van meisjeskleding. Kijk eens rond op pepita.nl voor een flinke hoeveelheid meisjeskleding voor baby’s. Er is meisjeskleding te koop in bijzonder kleine maatjes, zoals maat 44 en 50. Sommige baby’s worden te vroeggeboren of zijn gewoon erg klein. Dan is babykleding in een heel klein maatje erg handig. De meisjeskleding via pepita.nl is verkrijgbaar tot en met maat 98/104, voor ongeveer 3-jarigen. Dus, van baby tot en met peuter, er is op het gebied van meisjeskleding voor elk wat wils

Meisjeskleding als kraamcadeau

Baby geboren in uw omgeving? Wat is het dan leuk om een speciaal kraamcadeautje te scoren. Eentje die er echt uitspring. Is er een meisje geboren, dan wordt er vaak meisjeskleding cadeau gedaan. En terecht. Een kersverse moeder (of vader) maak je er vaak heel blij mee en het staat gezellig. Meisjeskleding is vaak erg welkom voor een baby meisje. Nog leuker is het om het cadeau, de meisjeskleding, op een originele manier te verpakken. Dat kan bijvoorbeeld in een zogenaamde postkoker. Een shirtje of longsleeve, of andere meisjeskleding, wordt dan speciaal verpakt in een soort koker. Dat geeft leuk en valt lekker op als cadeau. Wat zult u de kersverse ouders blij maken met meisjeskleding verpakt in zo’n postkoker. Originele manier om meisjeskleding cadeau te doen!

Merken meisjeskleding

Er zijn heel wat kledingmerken op de markt als het gaat om meisjeskleding. Het zijn tenslotte geliefde items. Het ene merk is wat moderner en hipper dan het andere. Sommige merken kinderkleding zijn weer wat klassieker en degelijker. De merken die verkocht worden via pepita.nl hebben allemaal kwalitatief goede meisjeskleding. U kunt met een gerust hart winkelen in de webshop. We verkopen meisjeskleding van de volgende merken:

Babyface

Name-it

Bebies First

Tribalbaby

Babyjem