0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Jongenskleding

Jongenskleding

Een baby kun je helemaal naar je eigen smaak aankleden. Die kleine babykleertjes uitzoeken en beoordelen is al een leuke bezigheid op zich. Want wat is er leuker dan de meest perfectie kleertjes uit te zoeken voor je baby of als kraamcadeau? Maar niet alleen voor kleine baby’s is het uitzoeken van jongenskleding leuk, ook voor wat grotere jongens zoals peuters is jongenskleding belangrijk. En er is keus genoeg! Zo biedt ook pepita.nl een aardig assortiment jongenskleding. Er is voor ieder wat wils. Bovendien is de jongenskleding van verschillende merken verkrijgbaar, maar allemaal van degelijke kwaliteit. Ideale kleding voor kleine, stoere jongens.

Soorten jongenskleding

Pepita.nl heeft jongenskleding in de vorm van (korte) broekjes, longsleeves en t-shirtjes. Maar ook zijn er wantjes verkrijgbaar, speciaal voor het voorkomen van krabben, iets dat baby’s regelmatig doen. Zogenaamde anti-krab-wantjes. En natuurlijk is alle jongenskleding uitgevoerd in mooie grijze, donkergrijze, blauwe en donkerblauwe tinten. De jongenskleding is vooral te verkrijgen in stoere en sobere jongenstinten. Geen twijfel over mogelijk dat het jongenskleding betreft. De jongenskleding is speciaal voor premature baby’s of gewone kleine baby’s verkrijgbaar in de heel kleine maatjes zoals maat 44 en 50. Maar ook in maat 98/104, voor ongeveer 3-jarigen, is kleding voor jongens te verkrijgen. Sla je slag dus op het gebied van jongenskleding bij pepita.nl.

Jongenskleding als kraamcadeau

Herkent u dit: er is een baby geboren in uw familie, in uw vriendenkring, in uw kennissenkring of in uw woonomgeving. U wilt natuurlijk het leukste kraamcadeautje uitzoeken. Is er een jongetje geboren, dan ligt kleding voor jongens erg voor de hand om cadeau te doen. Want wat is er leuker dan om zo’n pasgeboren jongetje schattig aan te kleden en de ouders blij te maken met een stoer en lief setje jongenskleding? Nog leuker is het om de jongenskleding in een heel speciale verpakking cadeau te doen. Wat dacht u van een zogenaamde postkoker met daarin de jongenskleding verpakt? Een t-shirt, zacht broekje, rompertje, longsleeve. Wat geeft dat leuk en wat zullen de kersverse ouders blij zijn om op zo’n originele manier kleertjes voor hun zoontje te ontvangen. Op pepita.nl vindt u het. Kijkt u gerust eens rond!

Merken jongenskleding

Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. Want wat is er toch veel te verkrijgen op het gebied van jongenskleding. Soms weet je niet welke kledingsstukken je moet kiezen. Ook pepita heeft een aantal merken dat jongenskleding maakt. Dit zijn ze op een rijtje:

Babyface

Bebies First

Tribalbaby

Babyjem