0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Babyschoentjes

Babyschoentjes

Van echte, stevige schoenen is voor baby’s eigenlijk nog geen sprake. De voetjes zijn nog zo klein en lopen kunnen ze meestal nog niet. Pas als een baby een jaar tot anderhalf jaar is, gaat het voorzichtig zijn of haar eerste stapjes zetten. Dan moet door de ouders de gang worden gemaakt naar de schoenenwinkel voor de opvolgers van babyschoentjes, namelijk echte kinderschoentjes met wat hardere zooltjes. Maar voor de hele kleintjes zijn er speciale babyschoentjes te verkrijgen, ook via pepita.nl. Babyschoentjes, babyslofjes, babyslippertjes; allemaal zijn ze speciaal geschikt voor baby’s. Ze zijn vaak lekker zacht en hebben een zacht zooltje. Optimale bescherming bieden de babyschoentjes aan de kleine babyvoetjes. Babyvoetjes zijn erg kwetsbaar. En wat staat het ook schattig, die kleine babyschoentjes aan die kleine voetjes.

Babyschoentjes in verschillende kleuren, soorten en maten

Babyschoentjes hebben geen gewone maten zoals gewone schoenen. De babyschoentjes zijn daarom verkrijgbaar in de maten S, M en L. Overzichtelijke keus dus! U kunt ook kiezen voor speciale sokjes met daarop een printje van een ballerina of een sneaker met veters. Zo lijkt het alsof het kindje babyschoentjes draagt, maar in werkelijkheid zijn het dus sokjes. Schattig en origineel! Het uitzoeken alleen al is een feest. Niet alleen moeten de babyschoentjes praktisch zijn, het oog wil ook wat. Pepita begrijpt dat.

Babyschoentjes als kraamcadeautjes

De sokjes met opdruk vormen ook een ideaal kraamcadeautje om weg te geven. U wilt toch vaak scoren met een leuk cadeautje. Wat zullen de ouders blij zijn met deze grappige babyschoentjes voor hun kersverse zoon of dochter, succes gegarandeerd. Babyschoentjes moeten toch een keer worden aangeschaft, dus leuk en welkom om als cadeau te krijgen. Er zijn leuke zachtroze babyschoentjes voor meisjes, lichtblauwe voor jongens. Maar er zijn ook babyschoentjes in de vorm van slofjes met bijvoorbeeld konijnenoortjes erop. Helemaal leuk en hip! En de babyschoentjes zijn vaak ook nog van materiaal dat gemakkelijk kan worden uitgewassen, met de hand of met de machine. Ideaal dus.

Merken babyschoentjes

Babyschoentjes nodig? Er gaat nu vast een wereld voor u open met wat er allemaal te verkrijgen is. Babyschoentjes zijn er in allerlei soorten en maten en van allerlei verschillende merken. Op het web is van alles te koop, maar pepita.nl houdt het bij de volgende merken als het gaat om babyschoentjes:

Lodger

BamBam

Happyhorse

Twingles

Babyjem