0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Lief!

Autostoeltjes

De veiligheid van je kind gaat boven alles, daarom is het belangrijk om op zoek te gaan naar een veilig autostoeltje voor je kind. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het vinden van het perfecte autostoeltje.

Soorten autostoeltjes

Bij autostoeltjes zijn de verschillende soorten opgedeeld in groepen en elke groep is bedoeld voor een andere gewichtsklasse. Daarom is het belangrijk om te weten hoeveel je kindje weegt om zo tot de juiste aankoop te komen van je autostoeltje. Hieronder wordt uitgelegd welke autostoeltjes er in welke groepen beschikbaar zijn en tot welke gewichtsklasse ze toe behoren. * Groep 0 en O+ (0-13 kilogram) * Groep 1 (9-18 kilogram) * Groep 2 (9-36 kg) * Groep 3 (15-36 kg) Daarnaast bestaan er ook combinaties van autostoeltjes, bijvoorbeeld 2/3.

Veiligheid autostoeltjes

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij de aankoop van een autostoeltje. Hieronder staan de meest belangrijkste punten voor het kopen van een autostoeltje. 1. De autostoeltjes moeten voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidseisen (ECE 44/03 of 44/04). U kunt dit controleren door de sticker of het keuringslabel op het autostoeltje met daarop een rondje met de letter E en een getal. 2. Het is belangrijk dat de autostoeltjes passen bij het gewicht van je kind. Is je kindje bijvoorbeeld 10 kilo en ben je op zoek naar een nieuw autostoeltje, kijk dan bijvoorbeeld naar autostoeltjes in groep 1. Zo kan je het autostoeltje langer gebruiken. 3. Neem bij de aankoop van een autostoeltje uw eigen auto mee, zodat u gelijk kunt kijken of het autostoeltje in de auto past. 4. Wanneer u gaat kijken voor een tweedehands autostoeltje, let dan goed op of het autostoeltje niet is beschadigd en niet is betrokken bij een aanrijding. 5. Vervoer uw kinderen tot één jaar en liever nog tot 18 maanden in elk geval tegen de rijrichting in, dus het autostoeltje achterstevoren in de auto.

Lief! Autostoeltjes

Lief! autostoeltjes zijn niet alleen handig maar ook veilig en voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidseisen. De Lief! autostoeltjes zijn er voor jongens en meisjes in de gebruikelijke Lief! kleuren roze en blauw. Daarnaast zijn de Lief! autostoeltjes ook verkrijgbaar in verschillende gewichtsklasse. Hieronder de Lief! autostoeltjes die verkrijgbaar zijn op Pepita: - Lief! autostoel Malou Fuchsia (groep 0) - Lief! autostoel Mark Turqouise (groep 0) - Lief! autostoel Suzette (9 maanden t/m +/- 6 jaar) - Lief! autostoel Simon (9 maanden t/m +/- 4 jaar) - Lief! autostoel Cato (9 maanden t/m +/- 12 jaar) - Lief! autostoel Casper (9 maanden t/m +/- 12 jaar)