0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Groep 0: 0 - 13 kg

Autostoel Groep 0

Autostoel groep 0 is de autostoel die gebruikt wordt voor baby’s. vanaf dat de baby pas geboren is, tot dat je baby negen maanden á een jaar is, gebruik je deze autostoel groep 0. Je moet altijd zorgen dat je deze autostoel groep 0 al voor de geboorte van je baby in huis hebt. Je moet je baby namelijk mee uit het ziekenhuis vervoeren in een veilige autostoel. Deze autostoel is ook geschikt voor baby’s van 0 tot 13 Kilo.

Merken autostoel groep 0

Het meest bekende merk voor autostoel in groep nul is maxi cosi. Maxi cosi heeft drie verschillende autostoel types in deze leeftijd categorie. De Maxi cosi Citi sps, de Maxi cosi Cabriofix en de Maxi cosi Pebble. Deze stoel hebben een aantal belangrijke verschillen waardoor ze ook in prijs verschillen.

Autostoel groep 0 in de auto

De verschillende autostoelen in de groep van 0 tot 13 kilo zijn dat sommige alleen in d egordel van auto kunnen, en andere autostoelen in de gordel van de auto en in de isofix systemen van de auto kunnen worden bevestigd. Wanneer de autostoel met isofix kan worden vast gezet, is het wel belangrijk dat je weet dat dit niet zo maar gaat. Je hebt hier nog wel een hulpstuk voor nodig, een zogenaamde “base”. Maxi cosi heeft de Easybase, de Familyfix en de 2wayfix in het assortiment. Mima biedt ook een base, voor haar eigen autostoel en ook Nuna heeft een base voor haar eigen autostoel. Al deze onderdelen kunt u bij pepita bestellen.

Autostoel groep 0 op de kinderwagen

De meeste autostoelen in de leeftijdsklaas van nul tot negen maanden, ook wel autostoel groep 0 genoemd, kunnen ook op de kinderwagen worden gezet. Je kunt dan je autostoeltje als onderdeel van je kinderwagen gebruiken door het vast te klikken op het frame van de kinderwagen. Bij de meeste kinderwagens heb je daar een tussenstuk voor nodig, dit wordt ook wel een adapterset genoemd. Bijna alle kinderwagens hebben een adapterset voor de Maxi cosi, of voor een autostoeltje uit hun eigen lijn. Ben je benieuwd welke autostoel er op jou kinderwagen past en weet je het niet zeker? Neem contact op met de klantenservice van Pepita.nl en we zoeken het even voor je uit zodat je zeker een goede en fijne autostoel groep 0 koopt.

Kijk rustig rond in het grote autostoelen assortiment van pepita. Als u hulp nodig heeft, helpen we u graag per telefoon of per email.