0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Zonnescherm

Zonnescherm

Een zonnescherm in de auto is heel prettig om te hebben zodat je kindje niet in de auto zit en de zon op zijn of haar gezichtje krijgt. Er is niet zo vervelend als een kleintje dat heerlijk achterin de auto in dromenland ligt, die bruut wordt wakker gemaakt omdat de zon fel in zijn of haar gezichtje schijnt. Hiervoor kun je op de ramen van je auto een zonnescherm bevestigen.

Zonnescherm op het zijraam

In de auto kun je per zijraam een los zonnescherm kopen. Deze zijn er veel verschillende varianten. De meest bekende zonnescherm voor in de auto op het raam is een zonnescherm met een zuignap in het midden. Deze zuignap bevestig je op het raam en het zonnescherm zit er goed op. Je kindje krijgt dan niet meer de felle zin in zijn of haar oogjes. Bij een met meer ramen aan de zijkant wordt een zonnescherm per raam geadviseerd.

Zonnescherm op het achter raam.

De meeste ouder kopen ook een zonnescherm voor de achter raam van de auto. Zo kan de zon ook niet vanaf de achterkant naar binnen schijnen. Plakzonnescherm voor in de auto. Wanneer je een zonnescherm met zuignap geen prettig idee vind en een wat steviger alternatief wilt bevestigen in de auto, kun je ook keizen voor een zonneschem wat je als het ware op het raam plakt. Deze gaan als je het raam open en dicht doet mee naar beneden, dus daar hoef je nooit meer op te letten als je de ramen opent of dicht wil doen. Deze zonnescherm is in prijs wel wat duuder dan het zonnescherm met een zuignapje. Zonneschermen met een zuignap zijn er daarentegen wel in veel meer soorten en maten en kleuren. Zo heb je zonneschermen van cars, zonneschermen van Minnie en Mickey Mouse, zonnescherm van Nijntje, van Woezel & Pip en van Prinses. Zo is er dus voor iedereen wat wils wat betreft de collectie zonneschermen bij Pepita.

Heeft u vragen over zonneschermen? Laat het weten aan de klanten service van pepita, we helpen u graag!