0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 1
 2. 2
Van hoog naar laag sorteren
Maak uw selectie!

Alle autostoeltjes

Autostoeltjes

Met ons brede aanbod aan autostoeltjes, vindt u altijd het zitje dat u nodig hebt op Pepita.nl. Wij bieden u een fantastisch assortiment aan hoge kwaliteit autostoeltjes. Bovendien krijgt u op Pepita.nl de beste service: een snelle bezorging en goede leveringsvoorwaarden zijn bij ons normaal. Om u de kwaliteit te garanderen die u van ons mag verwachten, hebben wij een gebalanceerd assortiment samengesteld van degelijke topmerken. Daarom vindt u in ons assortiment de volgende merken autostoeltjes terug:

Klikt u op één van deze merken, dan komt u er al snel achter dat deze autostoeltjes ongelofelijk handige extra’s hebben die het reizen voor u als ouder eenvoudiger maakt. Bovendien hebben wij in ons assortiment altijd scherpe aanbiedingen voor u. Kijk snel welke autostoeltjes het meest geschikt zijn voor uw gezin.

Wat zijn goede autostoeltjes?

Bij Pepita.nl toetsten wij ons assortiment op een aantal kwaliteitsmaatstaven voordat wij u deze aanbieden. Uiteraard is er verschil tussen de autostoeltjes, maar er zijn een aantal kwaliteitscriteria die doorslaggevend zijn voordat wij u deze aanbieden:

 • De veiligheid
  Al onze autostoeltjes voldoen uiteraard aan alle Europese regelgeving. Op veel autostoeltjes zijn er extra voorzorgsmaatregelen genomen. Zoals bij de Maxi Priori waar een extra hoge zijkant is aangebracht voor zijdelingse bescherming.
 • Gebruikersgemak
  Een zitje moet voor de ouders eenvoudig te bedienen zijn. Onze autostoeltjes zijn eenvoudig te monteren en vaak extra handig doordat u deze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Zoals de Chicco Key Fit Night, die in combinatie met de Chicco Urban overal voor gebruikt kan worden. Denk ook aan zaken als bekerhouders of handige opbergvakjes in autostoeltjes.
 • Comfort
  Belangrijk is niet alleen dat uw kind veilig in onze autostoeltjes zit maar ook dat uw kind comfortabel reist. Autostoeltjes moeten daarom een goede houding voor uw opgroeiend kind bieden. Denk dan naast een goede, ergonomische houding ook aan de verstelbaarheid van een zitje. Vooral voor snelgroeiende kinderen is het handig als bijvoorbeeld de hoofdsteun versteld kan worden, zoals bij de Baninni Arona Isofix.

Service en Contact

Wilt u meer weten over de autostoeltjes uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur. Bel 013 – 5359443 of stuur een mail naar info@pepita.nl en wij reageren binnen 36 uur. Pepita.nl is uw ideale webwinkel voor al uw autostoeltjes en andere babyspullen!