0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Autostoel Nania Eris SP Black

Productomschrijving

Autostoel Nania Eris SP Black

Met de Nania Eris is uw kindje voorzien van 0 tot wel 6 jaar! De autostoel voorziet uw kindje van optimale veiligheid; de brede zijkanten zorgen voor zijwaartse bescherming (Side Protection) en door de 5-puntsveiligheidsgordel zit uw kindje extra veilig in de kinderstoel. 

Dankzij de afneembare verkleinkussens en verstelbare hofdsteun, groeit deze stoel lekker met uw kindje mee. De gordelpads en bekleding zijn afneem- en wasbaar en heerlijk comfortabel voor uw kleine. De autostoel is in 5 posities verstelbaar, waaronder een ligstand zodat uw kindje lekker kan slapen tijdens de autorit. 

De eerste maanden(0 - 13 kg)  kunt u deze autostoel tegen de rijrichting in plaatsen. Wanneer uw kindje wat ouder wordt (9 - 25 kg), kunt u de autostoel met de rijrichting mee plaatsen. De autostoel is vast te zetten met de auto 3-puntsgordel. 

Adviesprijs: € 119,99

Special Price € 99,99

Incl. 21% btw
Heeft u advies nodig?
Bel: 013 - 535 94 43

Klik op afbeelding voor vergroting

 • Autostoel Nania Eris SP Black

Autostoel Nania Eris SP Black

Eigenschappen

- Autostoel van 0 - 25 kg (groep 0/1/2)
- 5 standen
- Voorzien van 5-puntsveiligheidsgordel
- Installatie met auto 3-puntsgordel
- Optimale Side Protection 
- Afneembare verkleinkussens
- Hoofdsteun in de hoogte verstelbaar
- Afneem- en wasbare bekleding
- 0 - 13 kg tegen rijrichting in plaatsen
- 9 - 25 kg met rijrichting mee plaatsen
- Materiaal bekleding: 100% polyester

Dit product is: In voorraad

Hier volgt content

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Autostoel Nania Eris SP Black