0 producten
 •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
 •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
 •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
 •   Klantenservice 013 - 5359443
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Autostoel Nania Eris Denim Blue

Productomschrijving

Autostoel Nania Eris Denim Blue

Dit handige autostoeltje SP Beige van Nania kan gebruikt worden vanaf geboorte tot maar liefst 25 kg, dit is tot ongeveer 5 jaar! Vanaf geboorte tot ongeveer 18kg wordt de autostoel tegen de rijrichting in de auto geplaatst. Van 18 - 25kg wordt het autostoeltje met de rijrichting mee in de auto geplaatst. 
De eerste maanden kunt u het autostoeltje gebruiken inclusief de zitverkleiner. Deze zorgt ervoor dat uw kleintje stevig in de autostoel zit en is daarnaast erg zacht en comfortabel. Wanneer u kind groter wordt, is de zitverkleiner uitneembaar. De autostoel is voorzien van brede hoofd- en zijbescherming wat ervoor zorgt dat uw kleintje veilig beschermd is bij aanrijdingen. De hoofdsteun van deze autostoel is verstelbaar in verschillende hoogtes zodat deze meegroeit met uw kind. Daarnaast is de stoel in 5 verschillende zit- en ligstanden verstelbaar. 
De autostoel is voorzien van een 5-puntsgordel met schouderpads, welke onafhankelijk versteld kan worden. Hiermee kunt u uw kleintje altijd stevig in de autostoel vastzetten. Met de 3-puntsgordel in de auto wordt dit autostoeltje gemakkelijk en stevig vastgezet. 

Adviesprijs: € 149,99

Special Price € 119,99

Incl. 21% btw
Heeft u advies nodig?
Bel: 013 - 535 94 43

Klik op afbeelding voor vergroting

 • Autostoel Nania Eris Denim Blue

Autostoel Nania Eris Denim Blue

Eigenschappen:

- Geschikt van 0-25kg (groep 0/1/2)
- Van 0-18kg tegen de rijrichting te gebruiken
- Van 18-25kg met de rijrichting mee te gebruiken
- Gevoerde gordel
- Onafhankelijke gordelvoering
- In hoogte verstelbare hoofdsteun
- 3-voudig in hoogte verstelbaar gordelsysteem
- Verstelbaar in 5 zit- en ligposities
- Uitneembare zitverkleiner
- Bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen (Side Protection System)
- Bevestigingssysteem: 5-punts gordel
- Bekleding: 100% Polyester, wasbaar op handwas

Dit product is: In voorraad

Hier volgt content

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Autostoel Nania Eris Denim Blue

Wij hebben nog veel meer leuke producten!

Dit zou u ook kunnen bevallen