0 producten
 •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
 •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
 •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
 •   Klantenservice 013 - 5359443
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Blue

Productomschrijving

Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Blue

De autostoel  Maxi-Cosi Titan Pro is de eerste Maxi-Cosi doorgroei autostoel! Deze autostoel is namelijk te gebruiken van 9-36kg, dat is vanaf ongeveer 9 maanden tot maar liefst 12 jaar. De autostoel is volledig verstelbaar waardoor deze perfect meegroeit met uw kind. 

Wanneer uw kleintje 9 maanden oud is gebruikt u de autostoel in de laagste stand met de zitverkleiner. Deze verkleiner zorgt ervoor dat uw kind niet alleen erg comfortabel zit, maar dat de stoel ook goed is opgevuld waardoor er weinig bewegingsruimte is bij een aanrijding. De autostoel kan in 5 ligstanden worden versteld zodat uw baby hierin ook nog lekker kan rusten en slapen. De autostoel wordt in de auto bevestigd door middel van Isofix haken én een Top Tether voor extra stabiliteit. 

Wanneer uw kind de lengte van 1 meter bereikt en een gewicht van 15kg, kan deze stoel omgevormd worden tot een autostoel uit groep 2/3. De 5-puntsgordel en zitverkleiner worden uit de autostoel gehaald en de hoofdsteun gaat omhoog. De hoofdsteun kan steeds een stukje met uw kind meegroeien zodat deze altijd op de juiste en veilige hoogte staat. In deze vorm wordt de autostoel in de auto vastgezet door middel van de Isofix haken, uw kind komt in de 3-punts autogordel van in de autostoel. 

De Titan Pro heeft een aantal extra specificaties ten opzichte van de Maxi-Cosi Titan. De autostoel Maxi-Cosi Titan Pro is namelijk voorzien van verkoelende babmboestoffen. De binnenzijde van de zitting is voorzien van deze bamboestoffen en zorgt voor een hoogwaardige temperatuurregeling en dus extra comfort voor je kindje. Daarnaast is de Titan Pro voorzien van de G-Cell-technologie. De G-Cell-technologie is voorzien van een hexagonale structuur die de G-krachten bij een zijdelingse botsing vermindert en verspeidt. Ook heeft de autostoel Titan Pro een easy-in-harness. Dit betekent dat wanneer je je kindje in de 5-puntsgordel wil bevestigen, deze open blijft staan door ingebouwde vering. Op deze manier zitten de gordeltjes nooit in de weg en plaats je je kindje eenvoudig in het autostoeltje. 

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Adviesprijs: € 339,00

Special Price € 279,00

Incl. 21% btw
Heeft u advies nodig?
Bel: 013 - 535 94 43

Klik op afbeelding voor vergroting

 • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Blue | Bekerhouder
 • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Blue
 • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Blue | Groep 1-2-3
 • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Blue | Verstelbare hoofdsteun
 • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Blue | Isofix en Top Tether
 • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Blue

Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Blue

Eigenschappen:
- Geschikt van 9 maanden - 12 jaar (9-36kg)
- Groep 1/2/3 autostoel
- Voorzien van Isofix (groep 1-2-3) met Top Tether (groep 1)
- Voorzien van een uitneembaar verkleinkussen
- Voorzien van een 5-puntsgordelsysteem (groep 1)
- Verstelbare hoofdsteun, groeit volledig mee met uw kind
- Verstelbaar in 5 ligstanden (groep 1)
- Afneembare en wasbare bekleding
- Voorzien van verkoelende bamboestoffen; bied temperatuurregeling
- Voorzien van G-Cell-technologie bij de schouders; vermindert en verspreidt G-krachten bij zijdelingse botsing
- Air Protect bij het hoofd
- Inclusief bekerhouder
- Easy in harness; gordeltjes blijven open staan, dit zorgt voor eenvoudige bevestiging in de autostoel
- Voldoet aan Europese veiligheidsnorm ECE R44. 

Dit product is: In voorraad

Hier volgt content

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Blue