0 producten
  •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
  •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
  •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
  •   Klantenservice 013 - 544 0780
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Pepita.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Pepita.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Pepita.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Pepita.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Pepita.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Pepita.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue

Productomschrijving

Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue

Het merk Kiddy onderscheidt zich met autostoelen die de ultieme veiligheid bieden. De Evoluna i-Size2 is de eerste autostoel in zijn soort die versteld kan worden in een platte positie en op die manier zowel in als buiten de auto gebruikt kan worden. Hierdoor ligt uw pasgeboren baby altijd in de veiligste platte positie en hoeft u tijdens het autorijden niet perse na 1,5 uur te stoppen.
De Evoluna i-Size2 wordt geleverd inclusief Isofix Base waarmee u deze autostoel stevig en veilig is de auto kan plaatsen. De autostoel in combinatie met de Isofix Base voldoen aan de strenge i-Size normering ECE-R129. 
De luxe autostoel is voorzien van de nieuwste technologie waardoor deze zich onderscheidt van andere autostoelen op het gebied van veiligheid. De Evoluna i-Size is voorzien van absorberende lagen in de schaal, Side Protection System en beschermende compartementen aan de zijkant die ervoor zorgen dat deze autostoel de schokken van een aanrijding absorbeert voordat deze de baby kunnen bereiken. 
Voor de allerkleinste baby's is deze autostoel voorzien van een newborn inleg die ervoor zorgt dat uw kleintje stevig in deze autostoel zit. De 5-puntsgordel zorgt voor de verdere veiligheid. 

€ 499,99
Incl. 21% btw
Heeft u advies nodig?
Bel: 013 - 535 94 43

Klik op afbeelding voor vergroting

 • Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue
 • Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue + Base
 • Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue

Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue

Eigenschappen:
- Groep 0+ autostoel: geschikt van 0-13kg
- Inclusief Isofix Base voor veilige bevestiging in de auto 
- Voorzien van een unieke vlakke positie voor gebruik in en buiten de auto
- Voorzien van Side Protection System en absorberende lagen in de schaal voor optimale bescherming
- Inclusief newborn inleg en verstelbare 5-puntsgordel
- Inclusief grote, verstelbare zonnekap
- Voldoet aan de strenge Europese ECE-R129 (i-Size) normering

Dit product is: In voorraad

Hier volgt content

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue